B-tým zajíždí do Chebu

Miroslav Lučan | 25.09.2008 | |

B-tým zajíždí do Chebu

V posledním zářijovém víkendu se do mistrovských soutěží zapojí i B-tým SK Kadaň, začíná soutěž Krajského přeboru mužů. K prvnímu utkání zajíždějí černožlutí na led HC Cheb 2001. V zápasu jsou určitě kadaňští favoritem, jak dopadne první duel sezóny se dozvíme v sobotu 27.9.2008od 18:30 hodin.

 
První část soutěže bude sehrána v osmi účastnících dvoukolově. Druhá část soutěže bude odehrána dvoukolově ve dvou skupinách o čtyřech účastnících, dle příslušnosti družstev ke krajům (Ústecký, Karlovarský).

Soutěž bude hodnocena tříbodovým systémem - za vítězství v základní hrací době 3 body, za prohru 0 bodů, případě nerozhodného výsledku získává každé mužstvo 1 bod, v případě nerozhodného výsledku se utkání prodlužuje o 5 minut (hraje se 4 na 4), vítěz prodloužení získává + další bod. Nebude-li utkání rozhodnuto v prodloužení následují samostatné nájezdy - po třech na každé straně, nebude-li rozhodnuto, pak po jednom samostatném nájezdu na každé straně až do rozhodnutí. Vítěz samostatných nájezdů získává + další bod.

Body a skóre ze všech utkání první části se započítávají do druhé části soutěže. Mužstva, která se po druhé časti soutěže umístí na prvních místech získají titul Přeborník s právem postupu do kvalifikace o II. ligu.

V loňské sezóně se s HC Cheb 2001 utkali kadaňští dvakrát. V 1.kole na soupeřově ledě zvítězili 5:8 (2:1,1:2,2:5), v 8.kole na domácím ledě soupeře rozdrtili 9:3 (0:0,7:0,2:3).

Tým HC Cheb 2001 v loňské sezóně skončil na druhém místě Karlovarského kraje, dva body za vítězem HC Matonni Ostrov nad Ohří.

Kádr mužstva oproti loňsku příliš nezměnil. Do týmu se připojili pouze junioři z TJ Stadion Cheb.

Předpokládané sestavy:

HC Cheb 2001:
Speierl (Gelbič) –- Marek, Kukla, Salva, Kala, Petr, Cik, Senaj, Rybák, Riedl, Dvořák, Kohout, Horník, Strýček, Nový, Drenčko, Slnéčko, Florián, Brychta, Eliáš.
SK Kadaň B:
Zajíc M. (Hrubý) -- Sláma, Chotaš, Strunz, Zajíc R., Karbula, Tichý - Neprášek, Januška, Chmel, Hubínek, Bartók, Wágner, Toman, Žilík, Hrdlička.
 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM