Kadaň podlehla lepšímu Berounu.

redakce Berouna | 12.02.2004 | |



Na ledě Medvědů prohrála Kadaň 3:1, Medvědi lepší hrou nepustili náš celek téměř k ničemu.

 
12.kolo, středa 22.10.2003
Medvědi Beroun 1933 - Sportovní klub Kadaň  3:1  (2:0, 0:0, 1:1)
Branky: 1. Novotný Jiří, 18. Horčička Petr(Křesťan Radek, Víšek Jan), 43 Frolík Martin(Eiselt Václav, Havel Michal) - 48. Tvrdek Kamil. Rozhodčí: Jaroslav Kubeš - Jan Šilhán, Petr Švejda . Vyloučení: . Využití: . V oslabení: . Diváci: .
Medvědi Beroun 1933: Kopřiva - Chotěborský, Dlouhý, Jareš, Jelínek, Ovčačík, Vaněček, Veber, Ševc - Besser, Eiselt, Frolík, Gengel, Havel, Horčička, Křesťan, Novotný, Slížek, Toma, Víšek, Šinágl.
Sportovní klub Kadaň: Fikrt - Vilášek, Klaus, Kivoň, Punčochář, Toms, Řezníček -Stavenský, Kuchler, Polanský - Pelán, Kreuzman, Müller - Pech, Derfler, Dobiáš - Fořt, Kukla

Ohlasy trenérů

Alois Chlustina (Kadaň): "Vše se vlastně odvíjelo od toho, že jsme darovali Berounu v první minutě gól a z toho jsme se nevzpamatovali do závěru první třetiny, která byla navíc rozdělena díky rozbitému plexisklu. Po jeho opravě jsme ihned po další chybě dostali gól na 2:0 od toho se celý zápas odvíjel. Řekl bych, že Beroun byl po dvě třetiny jasně lepší než my a až v poslední části jsme trochu zapli a zápas zkorigovali. Na víc jsme asi dnes neměli."

Otakar Vejvoda (Beroun): "Byl to hokejově jeden z našich nejlepších zápasů. Měli jsme asi rozhodnout daleko dřív, protože jsme měli velké množství gólových šancí. Soupeře jsme vlastně vůbec k ničemu nepustili a řekl bych, že jsme vyhráli naprosto zaslouženě. Mně osobně se ten zápas velmi líbil."

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM