Ladislav Boušek: Zasloužili jsme si minimálně bod

Miroslav Fantal | 16.09.2010 | |



O L O M O U C - V prvním zápase nového ročníku dokázal vstřelit dvě branky na horké půdě v Olomouci. Přesto byl po zápase zklamaný. Jeho tým nehrál v Olomouci druhé housle. Třikrát se Kadani podařilo vyrovnat stav utkání. Počtvrté však už to jeho spoluhráči nezvládli. „Zasloužili jsme si minimálně bod,“ řekl po zápase Ladislav Boušek.

 

Los nového ročníku první ligy nebyl na Severočechy milosrdný. Hned v prvním kole zajížděla Kadaň na led třetího týmu loňské sezóny. „Na úvod soutěže jsme chytli těžkého soupeře. Od začátku byl pro nás zápas těžký, ale první třetinu, kde se soupeř chtěl vytáhnout, jsme ustáli. Bohužel jsme potom udělali čtyři chyby, které soupeř potrestal,“ shrnul utkání Ladislav Boušek.

Právě on byl tím hráčem, který dokázal dvakrát srovnat stav utkání. „U první branky jsme dobře napadali se Stanislavem Mikšovicem. On získal za bránou puk, nahrál mi ho mezi kruhy a já to trefil mezi betony gólmana,“ líčil svůj první zápis do střelecké listiny.

Svůj druhý zásah přidal v sedmačtyřicáté minutě. „Byl to puk z levé strany. Rohy (Tomáš Rohan) mi ho přenechal. Já se s pukem narval až před gólmana a zakončil jsem,“ popsal situaci okolo třetí branky Kadaně.

Přesto si ale jeho tým zpět na sever Čech body neveze. Určitou roli může hrát i poměr vyloučených hráčů. Zatímco domácí seděli na lavici hanby jen dvakrát, Kadaň měla za šedesát minut hry celkem šest vyloučených. „K tomuto se nechci vyjadřovat, protože poměr přesilovek byl neúměrný a myslím si, že tam bylo mnohem více situací, které zaváněly fauly a nebyly odpískány,“ stěžoval si Boušek po utkání.

Závěrem ale dvaatřicetiletý forvard dodal: „Na to se ale nemůžeme vymlouvat. Příště nesmíme tolik faulovat a dávat rozhodčímu šanci, aby nás vyloučil.“

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM