Získá Kadaň další body na ledě poslední Třebíče?

Jindřich Poledna | 25.09.2011 | |

Získá Kadaň další body na ledě poslední Třebíče?

Po prvním tříbodovém zisku v sezóně čeká kadaňské hokejisty souboj s tradičním soupeřem - celkem SK Horácká Slavia Třebíč. Náš příští soupeř se zatím trápí více než severočeský celek a se ziskem jediného bodu se krčí na dně tabulky. Tento bod získala Třebíč díky bezbrankové remíze po 60ti minutách v Mostě.

 
Úvod ligy je pro Třebíč vůbec nejhorší v celé její historii. V prvním utkání nedala Horácká Slavia v Mostě ani branku a prohrála 0:1 v prodloužení. Ve 2.kole doma nestačila na Hradec Králové a padla 2:4. V následujícím kole jasně dominovala domácí Olomouc a Třebíč odjela z Hané s porážkou 5:1. V dalším domácím zápase podlehla Třebíč doma Berounu těsně 2:3 a to byl první zápas, kdy se Horácká Slávia dostala v zápase do vedení. V poslední kole nastřílela Třebíč v horáckém derby Jihlavě 5 branek, přesto odjela bez bodu po porážce 6:5. Toto utkání bylo vypjaté především v hledišti, situace se vyvinula až do toho stádia, že musela zasahovat policie a hostující fanoušci museli nastupovat do autobusů za asistence velkého počtu policistů pořádkové jednotky.

V brance Třebíče se představili již oba brankáři - jednička Šimon Hrubec má po 5.kole odchytáno 209 minut s úspěšností 90,48%. Druhým gólmanem je Martin Štefl. Ten se dostal do branky 2x a má úspěšnost 92,54% při odchytaných 95 minutách.

Obraně Třebíče vládne zatím jediný střelec - Martin Sobotka. Tomu se podařilo pokořit soupeřova brankáře již dvakrát. Kanadskému bodování vévodí útočník David Dolníček se 4 body (1+3), nejúspěšnějšími střelci jsou v útoku Vilém Burian (2+1) a Tomáš Vondráček (2+0). Třebíč má po pěti zápasech skóre 10:19 a případná prohra s Kadaní by jí odsoudila k nemilosrdnému zabřednutí na dně tabulky po pás, Kadaň by naopak případná výhra katapultovala téměř do středu tabulky.

Sestava Třebíče z posledního zápasu s Jihlavou:
SK Horácká Slavia Třebíč: Hrubec - Rangl, Sedláček, Havran, Sláma, Brož, Dietz, Sobotka - Dočekal, Dolníček, Laš - Vondráček, Burian, Stejskal - Přibyl, Čech, Vítek - Heřman, Kovalský, Kaut - Milotinský.

Zápas začíná v Třebíči v pondělí 26.září v 17:30 a nejen pro fanoušky Kadaně bude připraven tradiční online přenos.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM