Ve čtvrtek odehrajeme poslední přípravu před novou sezónou

Jindřich Poledna | 06.09.2012 | |

Ve čtvrtek odehrajeme poslední přípravu před novou sezónou

A je to tady! Příprava pomalu, ale jistě, finišuje a A-tým Sportovního klubu odehraje poslední přípravné utkání! Po dvou turnajích odehraných v zahraničí to bude teprve druhý zápas před domácím publikem. Ačkoliv tým v přípravě ani jednou nevyhrál, podal proti silným soupeřům velmi dobré výkony. Zlatou třešničkou na dortu by tak měla být výhra v poslední přípravě. Na Beroun, tradičního prvoligového soupeře by měl tým vyrukovat v sestavě, s kterou bude chtít odehrát ligu.

 
V Berouně poměřily celky své síly poprvé 21. srpna. Tým Medvědů porazil Severočechy 3:1 po třetinách (0:0, 2:0, 1:1). Jedinou branku Kadaně vsítil v dvojnásobné přesilovce Danko Deveri.

Berounští Medvědi od té doby sehrály další 2 přípravná utkání. Oby zápasy byly s celkem Mladé Boleslavi. V prvním vzájemném utkání na ledě Berouna padlo v základní hrací době šest branek a zápas tak skončil 3:3. Z vítězství po samostatných nájezdech se nakonec radoval tým Mladé Boleslavi. To druhý zápas, odehraný v Mladé Boleslavi, měl zcela jiný průběh. Domácí tým jasně dominoval a Beroun si odvezl porážku 2:5. Branky Berouna vstřelili Meidl a Gengel.

Sestava Berouna z posledního zápasu v Mladé Boleslavi:
HC Berounští Medvědi: Kudela (DiRienzo) - Ruprecht, Malý, Hertl, Vítek, Kořínek, Jeník, Zeman, Bárta - Doležal, Karpov, Vostřák, Kulhůfek, Stromko, Padělek, Meidl, Hošťálek, Gengel, Milfait, Videlka, Trojan.

Poslední přípravný zápas kadaňského týmu začne ve čtvrtek 6.září v 18 hodin. Všichni fanoušci jsou srdečně zváni.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM