3K: KADAŇŠTÍ HRÁČI SE NEZTRÁCEJÍ

Jindřich Poledna | 06.09.2012 | |

3K: KADAŇŠTÍ HRÁČI SE NEZTRÁCEJÍ

V nové hokejové sezóně 2012-13 se opět rozjel projekt tří klubů z bývalého chomutovského okresu: Piráti Chomutov, SK Kadaň, HC Klášterec n.O. pod známým názvem 3K. Jeho součástí i letos budou speciální tréninkové jednotky, zápasy a turnaje pro hráče s kvalitní výkonností a přístupem k lednímu hokeji. Z těchto hráčů (v této sezóně se projekt 3K týká hráčů narozených v roce 2000) bude z převážné většiny složen budoucí extraligový mladší dorost.

 
Letos, tak jako loni, byl výběr 3K pozván na prestižní turnaj do Brna zvaný Hockey Cup. Turnaje se zúčastnilo 12 týmu z České republiky, Slovenska, Rakouska. Tým 3K po třech výhrách a třech porážkách skončil na 5. místě (loni na 8.), což lze považovat za úspěch, neboť tým ročníku 2000 se viděl pohromadě 3 krát, tudíž sehranost není ještě optimální. Z SK Kadaň se turnaje zúčastnili 4 hráči - Adam Hájek, Marek Konášek, Michal Ptáček a brankář David Naď. Výkon všech hráčů lze hodnotit kladně. Adam Hájek dokonce nastřílel v turnaji 5 gólů, David Naď vychytal vítězný zápas o 5. místo. Prosadil se i Marek Konášek, jenž je ještě dokonce o rok mladší než všichni ostatní.

Na turnaji se ukázalo to, na čem je třeba pracovat v trénincích všech tří klubů, co se dá zlepšit. Jako velké pozitivum lze hodnotit ofenzivní sílu výběru, který v 6 zápasech nastřílel celkem 29 branek. V dalších měsících se budou hráči 1 týdně scházet na trénincích a pilovat své dovednosti společně.

Roland Wágner – šéftrenér mládeže SK Kadaň

Kadaňská mládež 3K
Kadaňská mládež 3K
 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM