Další překážkou Kadaně bude Motor

Marcel Holl | 23.09.2014 | |

Další překážkou Kadaně bude Motor

K a d a ň - Po sobotním nezdaru v dalekém Havířově čeká na kadaňské hokejist další překážka. Svěřencům trenéra Becka se do cesty postaví českobudějovický Motor. Hokejisté z jihočeské metropole zatím nenaplňují papírové předpoklady a jsou momentálně na 11. příčce. Přijďte proto podpořit domácí hráče v boji o důležité tři body. Utkání startuje na kadaňském zimáku ve středu v 17:30 hodin!

 

ČEZ Motor České Budějovice

V Budějovicích mají ještě všichni v živé paměti loňskou nepříliš podařenou sezónu a ta letošní se jí začínala nepříjemně podobat. I kvůli se Motor potřeboval odrazit k lepším výsledkům dobrým výkonem a zápas proti Kladnu byl ideální příležitostí. Motor ji dokázal nakonec dokonale využít. Svědomitá obranná hra, výborný výkon Ondřeje Bláhy a dva góly do kladedenské sítě (Růžička s Nouzou), to byl základ letošní druhé výhry Motoru.

Sestava Českých Budějovic: Bláha – Punčochář, Mucha, Suchánek, Vráblík, Růžička Dan, Chmelíř, Semrád, Parýzek - Kuchejda, Pajič, Boháč - Nouza, Straka, Švihálek M. - Heřman, Rob, Vaniš - Marek, Trummer, Prokeš.

poř. tým Z V VP PP P skóre B
12. Kadaň 4 1 0 1 2 12:14 4
11. ČEZ Motor Č.Budějovice 5 2 0 0 3 13:17 6

Před novým ročníkem vedení Motoru provedlo několik změn v kádru. Nově dres tradiční hokejové bašty z jižních Čech oblékají obránci Mucha, Parýzek, Punčochář a Žovinec. V útočné vozbě najdeme nového kapitána Josefa Straku, který přišel z Chomutova. Dále pak nově Martina Heřmana. Z káru odešli například Skuhravý (Karlovy Vary) či bek Jan Platil (zdravotní problémy).

Statistické okénko

SK Kadaň - ČEZ Motor České Budějovice
Petr Jíra (2+2)Nejproduktivnější hráč Josef Straka (3+2)
Petr Jíra, Martin Šagát, Jakub Novák - 2 gólyNejlepší střelec Josef Straka – 3 góly
Jakub Trefný a Aleš Pavlas – 3 asistenceNejlepší nahrávač Daniel Boháč a Tomáš Nouza - 3 asistence
Jakub Trefný a Aleš Pavlas (0+3)Neproduktivnější obránce Dan Růžička (1+2)
Jakub Trefný – 10 trestných minutNejtrestanější hráč Dan Růžička – 8 trestných minut

O zápase...

Utkání šestého kola se odehraje na kadaňském zimním stadioně. Domácí budou chtít napravit prohru v Havířově a hosté se budou chtít jistě udržet na vítězné vlně. Přijďte podpořit černožluté bojovníky v boji o důležité tři bodíky do prvoligové tabulky. Úvodní bule padne na led ve středu 24.září v 17:30!

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM