Jan Strmeň: Druhý gól Ústí byl velice smolný

Tereza Doksanská | 15.01.2017 | |

Jan Strmeň: Druhý gól Ústí byl velice smolný

Kadaň - Ve včerejším utkání Kadaň prohrála 3:0 s ústeckým Slovanem, přesto Jan Strmeň podával v bráně skvělé výkony. Vychytal několik gólových šancí Ústí a zabránil tak dalším brankám.

 

Honzo, včera jste získali dva body, dnes ani jeden. Proč to dneska nevyšlo?
Těžko říct. Včera jsme měli štěstíčka o trošku více, dneska se k nám nepřiklonilo. Podle mě to bylo zlehka i únavou, přeci jenom cesta z Frýdku, přijeli jsme celkem pozdě, včera zápas s Přerovem, dneska s Ústím, tak toho bylo možná moc. Na to se vymlouvat nemůžeme, bohužel jsme to dneska nezvládli.

Jakým soupeřem bylo Ústí?
Ústí bylo dobrým soupeřem, jsou někde na vrcholu příčky. My jsme chtěli získat nějaký bod, bohužel se nám to nepovedlo. Musíme jít a připravit se na Prostějov, se kterým musíme bodovat.

Ovlivnilo nějak utkání zranění Jardy Kůse, který do třetí třetiny již nezasáhl?
Jarda je jeden z našich tahounů a určitě to zasáhlo, protože je to hráč nejen do přesilovek, ale jsou tam i jiní hráči, kteří na to mají a rozhodnou utkání. Dneska jsme to štěstí neměli a góly jsme nedali.

Druhý gól Ústí byl takový smolný. Jak jste viděl tuto situaci?
Zajeli do pásma, Roubík to nahrával před bránu a bohužel ten hráč předemnou do toho vložil hokejku a mě to přepadlo za záda. Byl to smolný gól.

Nyní máte týden volno, jak toho využijete?
Samozřejmě proběhne nějaká regenerace, trošku odpočinek a poté musíme začít makat a potrénovat, hlavně se musíme připravit na Prostějov, kde musíme 100% bodovat za tři body.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM