Kadaňský drak napíše čtvrté pokračování, zúčastní se i hokejisté

Klub | 14.06.2017 | |

Kadaňský drak napíše čtvrté pokračování, zúčastní se i hokejisté

K a d a ň - Letní příprava na nový ročník WSM ligy je v plném proudu a kadaňští hráči si ji v sobotu 17. června zpestří závody na malých dračích lodích. V areálu loděnice TJ Vodní sporty se uskuteční čtvrtý ročník závodu Kadaňský drak pro jedenáctičlenné posádky, jehož se premiérově zúčastní také loď SK Kadaň pod vedením kapitána Daniela Karbuly.

 

Všichni závodníci se v areálu na Kadaňském stupni sejdou už v sobotu brzy ráno, neboť od devíti hodin proběhne porada kapitánů. Samotné rozjížďky na 200 metrů v pěti kategoriích odstartují v 10 hodin, vyhlášení je plánováno na 17:30.

Samotný systém rozjížděk bude upřesněn na již zmíněné poradě kapitánů, ale jasné je, že každá posádka pojede minimálně tři jízdy. Přičemž v každé lodi musí pádlovat minimálně dvě dívky nebo ženy. Odpoledne i navečer bude hrát živá hudba a bude se rožnit selátko, připravena je také zábava pro děti.

A jak tedy bude vypadat posádky SK Kadaň? Kapitána už jsme prozradili, dalšími členy posádky budou brankář Michal Danylec, obránci Marcel Hlaváček s Tomášem Běhulou a útočníci Jiří Tupý, Martin Strunz, Josef Rindoš, Aleš Macháček a Tomáš Adámek. Jedinými dvěma zástupkyněmi něžného pohlaví budou Zuzana Feherová a Štěpánka Tupá.

Pokud ještě nemáte na sobotu žádný plán, můžete vyrazit na zajímavou akci u vody, kde tradičně panuje pohoda a dobrá nálada. Navíc můžete podpořit mladé hokejisty při pro ně netradičním zápolení.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM