Kadaň začala na ledě, kádr bude znám v srpnu

Tisková zpráva | 17.07.2017 | |

Kadaň začala na ledě, kádr bude znám v srpnu

C h o m u t o v / K a d a ň - Kadaň začala v chomutovské aréně se společnou letní přípravou pod vedením trenérů Roberta Kašeho a Kamila Koláčka, kteří měli na ledě více než dvaadvacet hráčů. O sestavě, do které přibude ještě jedna pětka od Pirátů, by mělo být jasno během srpna, čemuž podle slov trenérů mají pomoci přípravné zápasy. První domácí přátelské utkání se uskuteční ve čtvrtek 10. srpna od 18 hodin, kdy Trhači vyzvou Ústí nad Labem.

 

Kadaňští začali se společnou přípravou na ledě v pondělí 17. července v chomutovské aréně, kde budou až do pátku. Po víkendu se přesunou už na trvalo na zimní stadion v Kadani. „Čeká nás týden trénování jednofázově na ledě v Chomutově, k čemuž bude vždycky ještě suchá,“ řekl Robert Kaše.

„V Chomutově máme psané dvě hodiny v kuse. První hodinu chceme dělat různá cvičení a po úpravě ledu další hodinu nacvičovat a hrát,“ uvedl. V SD ARÉNĚ mají svěřenci Roberta Kašeho a Kamila Koláčka denně jednu fázi na ledě, což se v Kadani změní. „Od příštího pondělí začínáme normálně dvoufázově na ledě plus jedna suchá, takhle pojedeme i v srpnu,“ dodal.

Přípravná střetnutí zahájí Trhači v Třemošné u Plzně, kde se střetnou s druholigovými Klatovy. Poté se představí pětkrát doma, kde vyzvou několik soupeřů z WSM ligy a jeden tým z německé nejvyšší soutěže. „První přátelák nás čeká prvního srpna. Za celou dobu bychom měli odehrát deset přípravných zápasů,“ připomněl otec bratrů Kašových.

Na ledě se sešlo dvaadvacet známých jmen plus několik dalších, o kterých se jedná. Sestava by měla vykrystalizovat během srpna. „O přesném datu jsme se vůbec nebavili. Jenom víme, že v půlce srpna by měla přijít jedna pětka z Chomutova, takže asi v té době budeme dolaďovat,“ uzavřel jeden z trenérů.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM