Robert Kaše s Kamilem Koláčkem u mužstva končí

Tisková zpráva | 30.09.2017 | |

Robert Kaše s Kamilem Koláčkem u mužstva končí

K a d a ň - Osm zápasů bez výhry a získaného bodu, vítězství až v devátém utkání. Právě tyto skutečnosti přiměly vedení Trhačů k odvolání trenérské dvojice Robert Kaše – Kamil Koláček, která mužstvo vedla od začátku přípravy až do duelu osmého kola v Benátkách nad Jizerou. Bývalí útočníci končí na kadaňské střídačce paradoxně po první výhře sezóny.

 

„Vzhledem k dosavadním výsledkům jsme chtěli dát mužstvu nový impuls, výhra v Benátkách už na našem rozhodnutí nic nezměnila,“ shrnuje za management sportovní ředitel Stanislav Mikšovic.

Nástupci odvolané dvojice zatím nejsou známi, obsazení trenérského postu bude vyřešeno v nejbližších dnech. „Středeční utkání s Frýdkem-Místkem jsme předehrávali, takže nás čas úplně netlačí, ale začátkem týdne bychom chtěli mít jasno,“ uvádí šéf sportovního úseku a jasně naznačuje, že bezvládí nemá být dlouhé.

Trhači mají po devíti odehraných zápasech na kontě jen tři body a se skóre 20:42 figuruje mladý tým složený převážně z bývalých juniorů Chomutova na posledním místě s nejhorší obranou v soutěži. Nejbližší duel odehrají Kadaňští až příští sobotu ve Vsetíně, kde zakončí sérii tří venkovních klání.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM