Petr Klíma pomůže dobré věci! Podpořte i vy malou Magdalenku

Klub | 09.11.2017 | |

Petr Klíma pomůže dobré věci! Podpořte i vy malou Magdalenku

K a d a ň - WSM Liga má přestávku a pokud vám chybí hokej, můžete vyrazit do nedalekého Chomutova, kde se v pátek 10. listopadu od 17 hodin uskuteční benefiční utkání pro malou Magdalenku a její rodiče za účasti řady sportovních osobností z celého regionu. Vy dorazte s předstihem, protože program startuje už v 16 hodin a 30 minut. Jeden z týmů dal dohromady kadaňský odchovanec Petr Klíma.

 

Pokud se na střetnutí vydáte, budete mít možnost vidět v akci přímo na ledě nejen Petra Klímu, ale také další v Kadani dobře známé osobnosti let minulých i současných.

V obraně týmu Petra Klímy totiž bude tvrdit muziku aktuální kapitán Trhačů Jakub Trefný, chybět v ní nebudou ani asistent trenéra Miroslav Buchal, jehož bratr Jaroslav bude mít místo ve druhé útočné formaci, nebo Martin Szakal.

Elitní ofenzivní trio vytvoří spolu s vítězem Stanleyova poháru z roku 1990 ještě Jiří Kameš, jenž zažil v Kadani i druholigové časy, a Tomáš Polanský, který patřil k oporám a ikonám černožlutého dresu na přelomu tisíciletí nejen po postupu do první ligy.

Na ledě se objeví rovněž kadaňský rodák Robert Kaše, kapitán mužstva v sezóně 2011/2012 Zdeněk Skořepa nebo současný kondiční trenér Tomáš Ringler. Na střídačce budou stát dlouholetý kadaňský masér Jiří Šíma a bývalý kondiční kouč Trhačů Jiří Matýsek, jenž byl členem zápasnické reprezentace.

Kromě Petra Klímy natočila pozvánku na utkání také plavkyně Simona Baumrtová, aktivně se zapojily i další sportovní kluby, ať už jde o florbal, fotbal nebo basketbal. Kromě samotného hokeje je připraven bohatý doprovodný program, taže nuda rozhodně nehrozí, protože utkání bude mít i některá speciální pravidla.

Zkrátka všichni sportovci Chomutovska spojili síly, aby pomohli malé Magdalence, jejíž životní příběh předkládá reportáž, kterou naleznete pod tímto textem. Přijďte i vy podpořit snahu řady osobností a pomozte malé Magdalence.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM