WSM Liga bude pomáhat. Zapojte se s Ústím i vy!

Klub | 20.11.2017 | |

WSM Liga bude pomáhat. Zapojte se s Ústím i vy!

K a d a ň - Už podruhé proběhne v rámci WSM Ligy charitativní týden, do něhož se zapojí také Trhači. Konkrétně se tak stane během nejbližšího domácího střetnutí s Ústím nad Labem. Kromě toho poskytne kadaňský klub dvě hokejky do charitativní aukce.

 

Pojďme v domácím duelu s ústeckým Slovanem ukázat, že naše srdce bije nejen pro hokej, ale i pro dobrou věc. Máte doma starší hračky, knížky nebo nepotřebné pastelky, které by ještě někomu mohly udělat radost?

Přineste je na duel, který se uskuteční ve středu 22. listopadu od 18 hodin. U vstupu budou pro tyto účely připraveny speciální boxy. Děti z vybrané organizace v Kadani Vám za každý malý dárek budou vděčné. Pokud nenajdete nic, a přesto chcete pomoci, můžete přinést balení plenek nebo vlhčené ubrousky. I sebemenší drobnost se dětem bude hodit.

Dárečky, které se vyberou, za vás odvezou dětem hráči Trhačů. Pojďme společně pomoci dobré věci.

Zároveň proběhne charitativní aukce, do níž Trhači věnují novou brankářskou a hráčskou hůl a do které se můžete zapojit na webu www.sportovniaukce.cz. Organizace Klokánek rozdělí výtěžek dražby do svých zařízení po celé republice. Ukažte, že fanoušci Trhačů mají dobré srdce a zapojte se také do aukce.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM