Kadaňské ženy se sešly po dvaceti letech

Robert Černý | 30.11.2017 | |

Kadaňské ženy se sešly po dvaceti letech

K a d a ň - Letos je tomu dvacet let kdy v Kadani zanikl ženský hokej. Některé hráčky, ale pokračovaly dál v hokejové kariéře v jiných klubech. Po dvaceti letech se sešly, aby si připomněly staré časy a zavzpomínaly si, jak bylo před několika lety a samozřejmě nechybělo ani malé připomenutí, jaké je to krásné vrátit se po letech na led. Pár hráček si tedy obulo brusle a vrátily se zpět v čase.

 

Po sportovním zážitku následovalo rušné posezení. Bylo velmi příjemné, že i přes pracovní a rodinné vytížení si několik skvělých dam udělalo čas. Sešlost sportovců většinou probíhá v jiném duchu a řeší se úplně jiné prožitky a vzpomínky, než když se sejdou po dvaceti letech spolužáci ze školy. Mezi sportovci jsou ony prožitky mnohem intenzivnější.

Setkání se účastnily tyto hráčky: Denisa Trubirohová, Helena Cimrmanová (Špalková), Ilona Kočandová, Michaela Fikarová, Petra Kdolská (Spurná), Radka Smolková, Iveta Dučajová, Hanka Brotánková, Kateřina Černá (Mašková), Eva Hrdličková, Blanka Procházková (Barteková), Renata Ullmannová, Blanka Suková (Stanková), Romana Nováková, Jana Killianová (Pucandlová), Jan Brotánek, František Hrdlička.

Velké poděkování restauraci Čewa za obsluhu a připravené pohoštění, B-týmu, který nám umožnil volný led, a v neposlední řadě DJ Vlastovi Klepsovi za skvělou muziku. Tak zase za pár let a snad s více hráčkami a trenéry, kteří se nemohli dostavit.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM