Dorostenecká a juniorská 1.liga

Miroslav Lučan | 22.09.2006 | |

Dorostenecká a juniorská 1.liga

I v sezóně 2006/2007 budou hrát dorostenci 1. ligu dorostu a to i nadále pod hlavičkou SK Kadaň. V letošním roce však naposledy na stadionu v Klášterci nad Ohří. Rovněž junioři budou v sezóně 2006/2007 1. ligu a to i nadále pod hlavičkou HC Klášterec n/O. V letošním roce ještě na stadionu v Kadani. Od příštího roku pak odehrají další dvě sezóny v sousedním Klášterci a naopak dorostenci se budou stěhovat zpět do Kadaně.

 

Dorost


Skupinu A 1. ligy dorostu bude hrát následujících deset týmů:


BK Mladá Boleslav 
KLH Chomutov 
HC Jablonec nad Nisou 
SK Kadaň 
HC Baník Sokolov 
HC Baník Most 
Lasselsberger Plzeň "B" 
HC Děčín 
HC Mariánské Lázně 
HC Benátky nad Jizerou 

Letní příprava dorostenců SK Kadaň začala už 28. dubna 2006. Do 30. června trénovalo mužstvo na suchu, hráči absolvovali celkem 42 tréninkových jednotek.

V měsíci červnu proběhlo na Měděnci třídenní soustředění, kterého se zúčastnila drtivá většina hráčů. K dispozici byla nedaleká posilovna, hlavní výhodou však byl okolní terén, kde hráči najezdili na kolech nepočítaně kilometrů.

Během celé letní přípravy využívali hráči kola, plochu ZS, posilovnu v Mclubu, tělocvičnu ZS, fotbalové hřiště a areál AQUAparku.

Dovolená trvala pouze 23 dní. 17. července nafasovali hráči výstroj a 23. pak poprvé vyjeli na led. Během srpna se pak začala tvořit kostra týmu. Trenéři vybírali ze čtyř brankářů, čtrnácti obránců a devatenácti útočníků a neměli to nikterak lehké. Letní přípravu prodělalo s dorostem i pět hráčů deváté třídy.

Soutěž začíná v neděli 24.9.2006, dorostenci zajíždějí na led do Mariánských Lázní.

Rozpis zápasů najdete zde

Junioři


Skupinu A 1. ligy juniorů bude hrát následujících deset týmů:


BK Mladá Boleslav 
KLH Chomutov 
HC Jablonec nad Nisou 
SK Kadaň (HC Klášterec n/O)
HC Baník Sokolov 
HC Baník Most 
HC Stadion Teplice 
HC Děčín 
HC Kralupy nad Vltavou 
HC PZ Kladno 

Letní příprava juniorů začala 24.dubna 2006. Do 2.července trénovalo mužstvo juniorů na suchu. Hráči absolvovali několik tréninkových jednotek a především soustředění na Měděnci a v Itálii.

V měsíci květnu proběhlo první ze soustředění na Měděnci, čtyřdenního soustředění se zúčastnili všichni hráči. K dispozici byla nedaleká posilovna, hlavní výhodou byl však okolní terén, kde hráči najezdili a naběhali nepočítaně kilometrů.

Během letní přípravy měl tým juniorů na kadaňském zimním stadionu k dispozici posilovnu, tělocvičnu, fotbalové hřiště a Kadaňské koupaliště

Na závěr letní přípravy se hráči a realizační tým vydali na soustředění do Itálie, které proběhlo od 16.června do 3.července. Hráči trénovali především rychlost na pisčité pláži. Nechyběly ani turnaje ve fotbale, volejbale a tenise.

Dovolená poté trvala dvacet pět dní.

Pak 28.července hráči vyjeli na první trénink na ledě. Během srpna se začal tvořit tým, který odehraje letošní sezonu.

Soutěž začíná v neděli 24.9.2006, kdy od 13:00 hod přivítají na svém ledě nováčka soutěže HC Stadion Teplice.

Rozpis zápasů najdete zde

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM