úterý 4. září od 17:30 v Chomutově." />

Předvede Chomutov extraligové ambice i proti Kadani?

Jakub Coufal | 03.09.2007 | |

Předvede Chomutov extraligové ambice i proti Kadani?

Střet regionálních soupeřů je naplánován již podruhé během letní přípravy. V úvodním měření sil se hokejisté teprve spíše rozbruslovali, nyní by již měli předvádět výkony podobné těm, které chtějí předvádět v hlavní sezóně. Chomutov po množství extraligových soupeřů přivítá "oddychovější" prvoligovou Kadaň. Zda hráči KLH roli favorita zvládnou, nebo Kadaň zaskočí okresního kolegu, se může každý fanoušek přesvědčit v úterý 4. září od 17:30 v Chomutově.

 
SK KADAŇ - KLH CHOMUTOV
úterý 4. září 2007 - 17:30
KLH Chomutov SK Kadaň
9 Počet dosud odehraných přípravných zápasů 10
3 Výhry 6
4 Prohry 3
2 Remízy 1
PŘIŠLI
Brankáři Jiří Stejskal (Liberec)
Miroslav Hanuljak (Most)
Karel Ton (HC Sparta Praha)
Petr Freiberg (SK Kadaň)
Útočníci Jakub Bauer (Karlovy Vary)
Jan Bauer (jun. Karlovy Vary)
Patrik Fink (Hradec Králové)
Lukáš Duba (Vsetín)
Martin Ťupa (BK Mladá Boleslav)
Ladislav Kolda (BK Mladá Boleslav)
Obránci Filip Vaněček (Beroun)
Martin Klaus (Plzeň)
Ondřej Mašek (jun. Karlovy Vary)
ODEŠLI
Brankáři Robert Slipčenko (Most)
Útočníci Pavel Metlička (Most)
Adam Miškovský (Ostrava)
Zdeněk Žák (Chrudim)
Stanislav Stavenský (Chrudim)
Jan Mezera
Lukáš Zika
Jaroslav Buchal (Chrudim)
Martin Nosek - HC Baník Most Obránci Ondřej Staněk (Havlíčkův Brod)

Přípravné zápasy Chomutova

Po nahlédnutí do seznamu přípravných klání hokejistů KLH nemůže nikomu uniknout fakt, jaké ambice bude hájit náš regionální kolega v nadcházející sezóně. Mimo Kadaně a jednoho zástupce zahraničního hokeje v podobě Iserlohn Roosters sehráli Chomutovští veškeré duely s extraligovými celky. Na první pohled ne příliš dobrá výsledková bilance tak nabírá úplně jiný rozměr. Modrobílí dokázali doma porazit Litvínov či Kladno. Z horké Lví arény v Ústí přivezli vydřenou remízu, na ledě Karlových Varů prohráli s domácím finalistou letního poháru až po dlouhém vyrovnaném boji.

Poslední duel hokejistů KLH

Jak již bylo zmíněno, naposledy Chomutov zajížděl na led extraligového nováčka z Ústí nad Labem. Ačkoliv Lvi nenastoupili v plné sestavě, jednalo se o pohledný boj. Chomutov šel v zápase dokonce dvakrát do vedení, konečné vyrovnání na 3:3 zachraňovali domácí šelmy až v 50. minutě zásluhou Mrázka. Podle slov trenéra KLH, Vladimíra Petrovky, je Chomutov dobře připraven na nový ročník 1. ligy. Krátce před začátkem soutěže oceňuje, že jeho svěřenci dokázali vstřelit dobře bránícímu Ústí 3 branky. Zároveň sehranost hokejistů z okresního města se dostává do správných rozměrů. V úterý bude určitě zajímavé sledovat, jak se Chomutov v utkání prvoligových soupeřů zhostí jednoznačné role favorita.

Sestavy z posledních klání

KLH Chomutov: Horčička - Révay, Ťupa, Bombic, Trefný, Chatrnúch, Malinský, Kolda, Černý - Boušek, Šíp, Polodna - Jíra, Kostourek, Mikšovic - Stehlík, Charousek, Hašek - Tauš, Heinisch, Havlůj
SK Kadaň: Stejskal - Kocek, Vaněček, Pospíšil, Spitzer, Klaus, Hlavatý, Mašek, Chotaš, Polanský, Kýhos, Postl, Derfler, Vrtek, Veverka, Hlusička, Kajer, Kadlec, Kašpárek, Chyba

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM