Sportovním manažerem hokejistů Chomutova a Kadaně bude Bc. Jaroslav Veverka

Tisková zpráva | 03.06.2009 | |

Sportovním manažerem hokejistů Chomutova a Kadaně bude Bc. Jaroslav Veverka

K a d a ň - Spolupráce mezi hokejovými kluby Chomutova a Kadaně se nyní ještě více prohloubí. Sportovním manažerem obou severočeských oddílů se stal Bc. Jaroslav Veverka, který s okamžitou platností začne řídit sportovní záležitosti nejen Chomutova, ale také partnerské Kadaně. „Představitelé zmiňovaných klubů se rozhodli sjednotit řízení sportovního úseku tak, aby práce v této oblasti byla více efektivní,“ řekl mluvčí chomutovského klubu David Dinda.

 

V minulosti aktivní hráč Chomutova i Kadaně, Jaroslav Veverka, se přesouvá do manažerské pozice. Již v uplynulé sezóně řídil Veverka kadaňský hokejový klub, nyní se bude kompletně starat o sportovní oblast obou partnerských oddílů. „Pan Veverka bude mít veškeré kompetence ve sportovní oblasti. Bude se podílet na tvorbě sportovní strategie Chomutova i Kadaně, uzavírat hráčské smlouvy, organizovat přesuny a přestupy hráčů,“ přiblížil náplň práce nového sportovního šéfa mluvčí klubu David Dinda.

Ve spolupráci s chomutovským sportovním manažerem mládeže Pavlem Táborským bude Jaroslav Veverka řídit také přesuny v rámci mládežnických kategorií.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM