Jak se Kadani dařilo proti jednotlivým soupeřům? Druhý díl

Ondřej Kubát | 24.04.2010 | |

Jak se Kadani dařilo proti jednotlivým soupeřům? Druhý díl

K a d a ň - Šestnáct účastníků měla v uplynulé sezóně první hokejová liga, s patnácti různými soupeři se tak Kadaň v průběhu celého ročníku utkávala. Proti komu se jí dařilo nejvíc a kdo pro ni byl naopak nepřekonatelným oříškem? Ve druhém dílu seriálu srhneme bodové zisky proti dalším sedmi prvoligovým týmům v sezóně 2009/2010.

 

BEROUNŠTÍ MEDVĚDI

KAD – BER 12:6 | 9 bodů (12 bodů)
Kadaň - Beroun   3:2
Beroun - Kadaň   3:1
Beroun - Kadaň   0:3
Kadaň - Beroun   5:1

Proti Berounu se Kadani v sezóně poměrně dařilo. Obě mužstva spolu odehrála čtyři zápasy a žluto-černí tři z nich vyhráli. Medvědi sice až do posledního kola bojovali o play-off, nakonec se ale museli kvůli remíze s Vrchlabím zachraňovat ve skupině o udržení. Svou příslušnost v první lize však uhájili a i příští rok budou pod vedením kouče Richarda Žemličky potkávat na prvoligových kolbištích Kadaň.

HC OLOMOUC

KAD – OLO 6:11 | 4 body (12 bodů)
Olomouc - Kadaň   5:0
Kadaň - Olomouc   4:2
Olomouc - Kadaň   1:0
Kadaň - Olomouc   2:3 pr.

Olomouc měla v letošní sezóně vysoké ambice, její mužstvo posílili hráči z Komety, kteří nedostali prostor v extralize. Hanáci porazili Severočechy v obou domácích střetnutích, v tom prosincovém se navíc naposledy v dresu Kadaně objevil Radek Šíp, který následně ukončil svou bohatou karéru. V domácím prostředí dokázala Kadaň Moru jednou porazit, jednou ovšem prohrála po prodloužení.

HC CHRUDIM

KAD – CHR 13:7 | 8 bodů (12 bodů)
Chrudim - Kadaň   3:4 sn.
Kadaň - Chrudim   3:0
Kadaň - Chrudim   4:1
Chrudim - Kadaň   3:2

Chrudim patřila mezi oblíbené soupeře žluto-černých. Ze dvanácti možných bodů vytěžili svěřenci Lea Gudase a později Mikuláše Antonika osm bodů. Oba domácí duely Kadaň vyhrála v základní hrací době, z venku přivezla v základní části dva body za výhru po samostatných nájezdech.

HOCKEY CLUB TÁBOR

KAD – TAB 21:21 | 9 bodů (21 bodů)
Kadaň - Tábor   2:3
Tábor - Kadaň   3:1
Kadaň - Tábor   4:2
Kadaň - Tábor   7:4
Tábor - Kadaň   3:1
Tábor - Kadaň   4:1
Kadaň - Tábor   5:2

Tábor, nováček první ligy a jeden z nejčastějších soupeřů Kadaně v uplynulé sezóně. Severočeši s Táborem v základní části dvakrát prohráli, ale v předkole play-off jim vše vrátili i s úroky. Série se musela rozhodnout až v posledním pátém duelu, obě mužstva si však držela domácí neporazitelnost a Kadaň tak nakonec postoupila do čtvrtfinále. Souboje s Táborem nabídly atraktivní podívanou nejen na ledě, ale i v hledišti.

ORLI ZNOJMO

KAD – ZNO 6:6 | 3 body (6 bodů)
Kadaň - Znojmo   2:3
Znojmo - Kadaň   3:4

Dalším z nováčků v první hokejové lize bylo Znojmo, které prodalo licenci na extraligu brněnské Kometě. Kadaň sehrála s Jihomoravany pouze dva duely v základní části. A paradoxně se vždy radoval hostující tým. V Kadani vyhrálo Znojmo 3:2, ve Znojmě vyhrála Kadaň 4:3. Tři body ze šesti možných jsou tak padesátiprocentní úspěšností.

KLH CHOMUTOV

KAD – CHM 7:1 | 6 bodů (6 bodů)
Chomutov - Kadaň   1:2
Kadaň - Chomutov   5:0

Na zápasy se svým sparingpartnerem, Klubem ledního hokeje Chomutov, vzpomínají v Kadani s úsměvem na tváři. Oba vzájemné zápasy totiž překvapivě vyhrála vždy Kadaň. Odložení nebo rozehrávající se hráči se vždy proti Chomutovu vyhecovali a předvedli skvělé výkony. Šest bodů ze šesti možných, co více si přát?

HC DUKLA JIHLAVA

KAD – JIH 11:10 | 5 bodů (12 bodů)
Kadaň - Dukla Jihlava   2:3
Dukla Jihlava - Kadaň   1:2 pr.
Kadaň - Dukla Jihlava   1:4
Dukla Jihlava - Kadaň   2:6

Jako na houpačce byly výsledky Kadaně proti Dukle Jihlava. V základní části si tři body ze severu Čech odvezla Dukla, v odvetě na Vysočině však výhru po prodloužení brala Kadaň. V nadstavbové prolínací části byli opět úspěšnější hosté. Žluto-černí tak získali z dvanácti možných bodů pět.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM