Rozjetá Kadaň nezastavuje, cestou jen přibrzdí na návštěvě v Hradci.

Jakub Coufal | 08.10.2010 | |

Rozjetá Kadaň nezastavuje, cestou jen přibrzdí na návštěvě v Hradci.

K a d a ň - V pohodě hrající Kadaň míří na vizitu k týmu, ze kterého momentálně energie zrovna nesrší. Hradeckým se venku příliš nedaří, přesto doma dokážou zatnout zuby a udolat své soupeře jako nenasytní lvi, jejichž chov se na východě Čech v létě chystal. Odpověď na otázku, zda Hradec najde dostatek energie pro napájení svého parního válce, nebo se Kadani na druhé straně podaří urvat nějaké body, bude o něco jasnější v sobotu 9. října od 18:00 v Hradci.

 
HC VCES HRADEC KRÁLOVÉ - SK KADAŇ
8. kolo 1. ligy – sobota 9. října 2010 - 18:00
HC VCES Hradec Králové 1. liga
Průběžné pořadí 9. (11 bodů)
Celková bilance 3 - 1 - 0 - 3
Nejvyšší výhra 5:3 (ve Znojmě)
Nejvyšší prohra 8:2 (v Benátkách)
Nejproduktivnější hráč Jaroslav Roubík (6+3)
Úspěšnost gólmanů Filip Luňák (90,31%)
Průměr obdržených branek Filip Luňák (3,85)

Posledních pět zápasů


3. kolo BNJ - HKR 8:2
4. kolo HKR - PIS 3:2
5. kolo OLO - HKR 4:3
6. kolo HKR - CHR 4:2
7. kolo LIT - HKR 6:1

Loňská utkání

První měření sil poslední sezóny se uskutečnilo v Hradci, kde hosté bojovali do poslední minuty, ale prohru 3:2 zvrátit nedokázali. Cestu domů s nepořízenou znepříjemňoval Kadani navíc fakt, že po zápase klesla na samé dno tabulky.

Jak černě dopadlo první střetnutí, o to radostněji odcházeli z ledu domácí hráči v Kadani. Mužstvo již tehdy převzal Mikuláš Antonik a pod jeho taktovkou měl duel jasný scénář. Severočeši poslali Energetiky domů s 9 brankovým přídělem a celkovou prohrou 9:2.

Sestavy z posledních utkání

SK Kadaň: Jarina - Schmidt, Hájek, Trefný, Szakal, Hlubuček, Mazanec, Révay, Všetečka - Eiselt, Mikšovic, Boušek - Balázs, Charousek, Bursík - Rohan, Fiala, Radulay - Freiberg, Ton, Mužík.

HC VCES Hradec Králové: Luňák - Hendrich, Višňák, Chmelíř, Čáp, Křetinský, Táborský, Horák, Klement - Šejnoha, Volráb, Macháň, Čermák, Roubík, Kadlec, Kubica, J. Hruška, O. Hruška, Budínský, Moskal, Valášek.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM