Podaří se v Benátkách přerušit nepříjemnou šňůru?

Jakub Coufal | 29.10.2010 | |

Podaří se v Benátkách přerušit nepříjemnou šňůru?

K a d a ň - Po slibném rozjezdu Kadaňských do prvoligového kolotoče přišlo drobné zpomalení vinou několika porážek. Nalít nový olej do motoru může Kadaň na ledě Benátek, kde by naše borce mělo opět podpořit zdravé jádro fanoušků z královského města. Hokejistům od Jizery se letos zatím příliš nedaří, proto musejí bojovat o každý bod až do roztrhání těla. Zda Kadaň dokáže utnout smolnou sérii a vzpříčí se urputnému soupeři, se ukáže v sobotu 30. října od 17:00 v Benátkách.

 
HC Benátky nad Jizerou - SK Kadaň
14. kolo 1. ligy – sobota 30. října 2010 - 17:00
HC Benátky nad Jizerou 1. liga
Průběžné pořadí 14. (11 bodů)
Celková bilance 3-1-0-9
Nejvyšší výhra 8:2 (s Hradcem)
Nejvyšší prohra 0:5 (s Ústím)
Nejproduktivnější hráč Tomáš Urban (6+2)
Úspěšnost gólmanů Jiří Stejskal (92,73%)
Průměr obdržených branek Jiří Stejskal (2,60)

Loňská utkání

V minulé sezóně se oba celky potkaly celkem 4x. Poprvé to bylo v 6. kole, kdy přijela Kadaň do Benátek. Hosté dlouho bojovali o body, nakonec však těsně podlehli poměrem 3:2. Na svém ledě chtěli Severočeši odčinit předchozí nezdar a po zodpovědném výkonu se jim to přece jen podařilo, 3 body do tabulky putovaly po výhře 2:0.

Další duel se hrál opět v Kadani, kde domácí zaslouženě zvítězili 3:1 a těšili se na poslední vzájemné měření sil. Černožlutí tehdy měli po většinu zápasu jasně navrch, ale vinou chyb v obraně a vlastní impotence si z Benátek odvezli prohru ve stejném poměru, kterým minule svého soka přehráli.

Sestavy z posledních utkání

SK Kadaň: Jarina - Schmidt, Trefný, Szakal, Hlubuček, Mazanec, Přindiš, Zmeškal, Vštečka - Rohan, Charousek, Boušek - Eiselt, Mikšovic, Kadlec - Balázs, Bauer, Bursík - Fiala, Ton, Freiberg.

HC Benátky nad Jizerou: Vošvrda (Stejskal) - Kolmann, Tondr, Vála, Pavlů, Rýgl, Mrkvička, Kajínek - Kica, Kopic, Liška, Steiner, Urban, Pabiška, Klimt, Divíšek, Skořepa, Jech, Krejčík, Nevyhoštěný, Kazatel.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM