V posledním kole základní části čeká Kadaňské boj o bytí a nebytí.

Jakub Coufal | 06.02.2011 | |

V posledním kole základní části čeká Kadaňské boj o bytí a nebytí.

K a d a ň - Vrchol sezóny je tu. Důležitější utkání v letošním ročníku Kadaň ještě nehrála. V posledním kole základní části bude hájit 12. postupovou příčku před trojící nájezdníků. Do Kadaně zavítá celek Chrudimi spolu s autobusem fanoušků, proto je podpora našich hrdinů potřebná více než jindy. Pojďme společně vytvořit opravdové domácí prostředí a potvrdit tak, že doma body nerozdáváme. Utkání roku začíná v pondělí 7. února v 18:00 v Kadani .

 
SK Kadaň - HC Chrudim
44. kolo 1. ligy – pondělí 7.2.2011 - 18:00
HC Chrudim 1. liga
Průběžné pořadí 15. (55 bodů)
Celková bilance 13-5-6-19
Nejvyšší výhra 5:1 (v Táboře)
Nejvyšší prohra 6:1 (v Písku)
Nejproduktivnější hráč Lukáš Král (13+29)
Úspěšnost gólmanů Filip Landsman (92,44 %)
Průměr obdržených branek Filip Landsman (2,83)

Chrudim v číslech

Náš soupeř se momentálně nachází na 15. místě prvoligové tabulky, dva body od důležité 12. pozice zajišťující první kolo play-off, kterou momentálně střeží bojovníci z Kadaně. Nebývale vyrovnaný souboj o poslední 12. příčku zajišťující vyřazovací boje tak rozhodne až poslední možné kolo. Mimo našeho soupeře se na vysněnou pozici třesou také hráči Litoměřic či Tábora, kterým Severočeši v minulém kole dokázali uzmout pouze jediný bod. Postupová matematika je pro Kadaň možná trochu nepříjemná, ale naprosto jasná. Podmínkou je zisk více bodů než Litoměřice, protože regionální soupeř má s námi příznivější bilanci.

Kadaň si v posledním duelu základní části bude muset rozpomenout na formu z většiny domácích zápasů, neboť právě kouzlo domácí tvrze bude v pondělí potřeba více, než kdy jindy. S Chrudimí Severočeši dvakrát prohráli na soupeřově kluzišti, doma však Kadaň dokázala získat 3 body. O tom, jak důležité bude získat i ty 3 zbývající, není třeba diskutovat.

Sestavy z posledních utkání

SK Kadaň: Závorka (Štěrba), Schmidt, Trefný, Szakal, Brňák, Hlubuček, Mazanec, Přindiš, Zmeškal, Fiala, Charousek, Stehlík, Hafenrichter, Mikšovic, Freiberg, Ton, Stoklasa, Bursík, Boušek, Rohan, Eiselt.

HC Chrudim: Landsman - Zdráhal, Mocek, Toužimský, Vágner, Jaroměřský, Žák, Drtina - Šeda, Král, Fořt - Cyganov, Semorád, Nosek - Sýkora, Nahodil, Klejna - Kaut, Goiš.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM