Dalším navrátilcem v provoligových vodách je HC Most

Jakub Coufal | 15.07.2011 | |

Dalším navrátilcem v provoligových vodách je HC Most

Po nedávném představení staronového účastníka 1. ligy z Šumperka přichází logicky řada i na nedalekého kolegu z Mostu. Příznivce Kadaně určitě bude zajímat, jaké hráče budou moci vidět v dresu krajského rivala a jak se rýsuje tým, který by měl být velkým soupeřem o horní osmičku.

 

Postup do 1. ligy

Po 2. místě v základní části 2. ligy za Kláštercem vrátil Most svému soupeři vše ve finále play-off, které pro sebe získal v poměru 3:1. Následovala baráž, ve které za famózním výkonem Draků zůstali Mostečtí opravdu jen malinkatý kousíček. Po 5 vyhraných duelech pouze jednou prohráli v prodloužení a dvakrát v normální hrací době. V celkovém součtu to znamenalo s přehledem uhlídané 2. místo a návrat do 1. ligy.

Změny v kádru

Ani další staronový benjamínek 1. ligy se nepouštěl do divokých přestupových šachů a snažil se vycházet z osvědčené sestavy. Níže je pro přehlednost uveden výčet hráčů, kteří nastoupili do letní přípravy. Nicméně další škatulata na sebe určitě nenechají po zahájení přípravy na ledové ploše dlouho čekat, jako už tradičně ve všech hokejových klubech.

Co stojí za vypíchnutí z přestupové politiky Mostu je skutečnost, že po praktickém ukončení spolupráce HC Slavia Praha s Rebely bylo nastartováno decentní partnerství mezi sešívanými a právě novicem 1. ligy.

V neposlední řadě ještě stojí za zmínku angažování zkušeného a v našem městě dobře známého Kamila Tvrdka, který by měl patřit k oporám útočných řad Mostu.

Brankáři:

Lukáš Melichar

Obránci:

Lukáš Martinec, Jiří Panuška, Kamil Charousek, Miroslav Kuncl, Aleš Havlůj, Josef Müller, Lukáš Brožovský, Michael Šulc, Jan Hranáč (HKm Zvolen - extraliga Slovensko), Jan Hanzl (HC Vrchlabí - 1. liga ČR), Daniel Krejčí (junioři Slavia Praha), Josef Pour (HC Uničov - 2. liga ČR)

Útočníci:

Vladislav Vrtek, Zdeněk Tauš, Jakub Luštinec, Tomáš Přeučil, Ondřej Kašťák, Vítězslav Nedrda, Jan Divíšek, Milan Böhm, Vlastimil Salač, Jan Bíza, Petr Přeučil (HC Litoměřice - 1. liga ČR), Martin Ondráček (Rebel Havl. Brod - 1. liga ČR), Bronislav Andres (HC Tábor/HC Vrchlabí - 1. liga ČR), Lukáš Žejdl (junioři/extraliga Slavia Praha), Georg Mavrojanidis (junioři Slavia Praha), Bohumil Slavíček (junioři Ústí n.L./extraliga Slavia Praha), Karel Výrut (HC Roudnice/HC Česká Lípa - 2. liga ČR), Kamil Vávra (Huntsville Havoc - SPHL USA), Michal Borovanský (HC Neuilly-sur-Marne - 1. divize Francie), Kamil Tvrdek

Co od nováčka očekávat?

Mostečtí vždy v 1. lize rozhodně nebyli lehkým soupeřem, natož jasným outsiderem. Nejinak tomu bude i v letošní sezóně, ve které se Most nebude tajit cílem v podobě nahlédnutí do čtvrtfinále vyřazovacích bojů. S Kadaní tento regionální soupeř sehrával tradičně napínavé a často vyrovnané duely, proto se máme i letos na co těšit. V krajském derby určitě nudu očekávat nemusíme.
 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM