Získáme první body na Vysočině?

Jindřich Poledna | 18.09.2011 | |

Získáme první body na Vysočině?

Po dvou prohrách klesla Kadaň na poslední příčku prvoligové tabulky a jako jediný tým nemá ani bod. To se pokusí změnit v pondělí na ledě Jihlavy. Ale nebude to mít vůbec jednoduché. Hokejová bašta Vysočiny totiž v posledním kole klopýtla v Šumperku a místo vyhřívání se na špici tabulky se pohybuje v jejím středu.

 
Klub po sezóně řešil obměnu kádru, protože do Chomutova odešla brankářská jednička Milan Řehoř a aktivní kariéru ukončil vynikající útočník Oldřich Bakus. Ztrátu ochránce svatyně vyřešili zástupci klubu angažováním Filipa Novotného, útočnou sílu Bakuse by měli nahradit především Petr Domin s Radkem Hubáčkem.

Dukla v přípravě prohrála jen 3 zápasy z deseti, jeden byl navíc po samostatných nájezdech (Znojmo). A nutno dodat, že se jí dařilo vyhrávat především venku! V posledním zápase si Dukla smlsla na Pelhřimovu, který deklasovala 6:0.

První zápas v letošním ročníku 1.ligy odehrála Jihlava v Berouně s místními Medvědy. Svou hrou příliš nezaujala, ale vyhrála 3:1. V 2.kole jela na led nováčka ze Šumperka a dostala za vyučenou. Natěšení diváci z Jeseníků hnali své miláčky kupředu a Ti se jim odvděčili, když nasázeli Jihlavě 3 branky. Dukla se trefila jen jednou a odjela s prohrou 1:3.

Sestava Jihlavy z posledního zápasu:
HC Dukla Jihlava: Halmoši - Kaláb, Ficenc, Malena, Grundmanis, Dobrovolný, Kolafa, Kolda, Drtina - Hodek, Hubáček, Čachotský - Padělek, Bezděk, Jeslínek - Karpov, Domin, Mikšovský, Maliník, Polcar, Krupka.

Zápas začíná v Jihlavě v pondělí 19. září v 17:30 a pro fanoušky je připraven tradiční online přenos.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM