Dějství čtvrté - Šumperk

Jindřich Poledna | 20.09.2011 | |

Dějství čtvrté - Šumperk

Po třech odehraných kolech je Kadaň jako jediná bez zisku jediného bodu a krčí se na chvostu tabulky. Je čas odrazit se ode dna a na kom jiném by se to mělo podařit, než nas nováčkovi soutěže? Ale pozor, Šumperk sice na úvod vysoko prohrál, ale následující utkání se silnými soupeři bodoval!

 
Po nepříliš vydařeném vsupu do soutěže, kdy Draci ze Šumperka podlehli vysoko Havlíčkovu Brodu 7:0, se tým semkl a hned první domácí zápas zaskočil Duklu Jihlava. Po výhře 3:1 si připsal důležité první tři body a v klid zajížděl na led jednoho z favoritů - Pirátů Chomutov. Tam draci prohrávali 0:2, ale podařilo se jim skŕo otočit a domácí Chomutov se již zmohl jen na vyrovnání. Rozhodující trestný nájezd navíc proměnil Vrdlovec ze Šumperka, a tak si severomoravský klub připsal překvapivé 2 body.

Tým je složený především z hráčů kteří v loňské sezóně vybojovali postup do první ligy, a právě proto je překvapením bodový zisk po třech odehraných kolech. Asi největší postavou, která přišla těsně před sezónou je obránce Aleš Křetínský. Brankářskou jedničkou je zkušený Tomáš Štůrala, v útoku může rozdávat zkušenosti "veterán" Roman Meluzín.

Sestava Šumperka z posledního zápasu:
Štůrala - Holík, Novotný, Sedlák, Ondráček, Křetínský, Drtil, Tesařík, Zacpálek - Mičulka, Meluzín, Plášek - Brunec, Hulva, Vrdlovec - Cink, Velecký, Červenka - Matějka, Skoumal, Vrána.

Utkání začíná ve středu 21. září v 18 hodin a pro fanoušky je připraven online přenos.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM