Starší dorost porazil Klatovy

Jindřich Poledna | 10.12.2011 | |

Starší dorost porazil Klatovy

Ačkoliv začal kadaňský tým lépe, byl po první třetině nerozhodný stav. Od druhé části hry byl Severočeský tým lepší, dostal se do vedení a domácí pak po zbytek zápasu jen dotahovali. Kadaň byla v zápase favoritem, poslední Klatovy ale nepříjemně kousaly a především v 1.třetiny byly více než vyrovnaným soupeřem.

 
19.kolo, pátek 9.12.2011
HC Klatovy - Sportovní klub Kadaň  4:6  (2:2, 0:1, 2:3)
Branky a nahrávky: 8. Reiniger Štěpán, 11. Bouček Václav (Pericat René), 41. Pericat (Šmíd), 54. Nejdl (Mach) - 5. Cestr Václav (Sommer Václav), 17. Šmíd Patrik (Ulrych David), 27. Jäger (Cestr), 41. Ulrych, 43. Hosnedl (Ulrych, Šmíd), 60. Ditrich (Ulrych). Rozhodčí: Mandrysz. Vyloučení: . Využití: . V oslabení: . Diváci: . Střely na branku: . Průběh utkání: 0:1, 2:1, 2:4, 3:4, 3:5, 4:5, 4:6.
HC Klatovy: Kuneš(Hořký V.) - Rajal, Nejdl, Šlehofer, Mach, Kodýtek, Hrdlička, Bouček, Pericat, Reiniger, Hořký J., Klika, Musílek, Kutil, Bauer, Šmíd D.
Sportovní klub Kadaň: Dvořák (Tichý) - Cestr, Ditrich, Segeš, Kosina, Neumann, Karpíšek, Zelenka, Beran, Sommer, Ulrych, Jäger, Šeba, Hosnedl, Maba, Šmíd P.

Komentář k zápasu

Zápas začal z technických důvodů s hodinovým zpožděním. Kadaňskému celku to nevadilo, hned na začátku zápasu se kadaňští do soupeře zakousli. Výsledkem byl faul domácího hráče a přesilová hra Kadaně. Při té měla Kadan hodně navrch, ale branku vsítit nedokázala. Vedení strhl na stranu Severočechů až v 5.minutě Cestr - 0:1. Klatovy vyrovnaly v 8.minutě po hrubce hostující obrany. Reiniger se dostal do samostatného úniku, kadaňský hráč jej sice téměř dojem, fauloval jej, ale klatovský hřáč ještě v pádu dostal puk za kadaňského brankáře - 1:1. Domácí byli po vyrovnání při chuti, zlepšili svou hru a v 11.minutě se dokonce dostali do vedení. Bouček dostal nahrávku zpoza branky od Pericata a střelou pod horní tyč otočil stav zápasu - 2:1.

Další tři branky vsítila Kadaň. V 18.minutě vypálil Ulrych od modré na bránu a trefil tyč. Šmíd si dojel pro puk za bránu a umístil jej Kunešovi mezi betony - 2:2. Ve druhé třetině byl domácí tým často vylučován, Kadaň sice žádnou přesilovou hru nevyužila, ale přesto dala díky své přesile branku. Na 2:3 zvýšil ve 27.minutě Jäger. Na 2:4 navyšoval skóre hned na začátku poslední třetiny Ulrych. Čtvrtá branka kadaňské ukolébala, a tak dvoubrankový rozdíl vydržel pouhých 6 vteřin. Odpovědnost vzal na svá bedra domácí Pericat a snížil na 3:4. Jenže po minutě a půl to bylo opět o 2 branky, na 3:5 zvyšoval kadaňský Hosnedl. Domácí dali svou poslední branku přesně 6 minut před koncem. Tu poslední kadaňskou vsítil 39 sekund před koncem zápasu Ditrich. Kadaň si tak přiváží všechny body za vítězství v poměru 6:4.

Jindřich Poledna
 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM