Přivezeme opět body od Jizery?

Jindřich Poledna | 16.12.2011 | |

Přivezeme opět body od Jizery?

Po důležitém tříbodovém zisku doma proti Písku zamíří v sobotu kadaňští hráči na led Benátek nad Jizerou. Ty jsou momentálně na pátém místě tabulky, ale mají překvapivě záporné skóre. Benátečtí nastříleli 90 branek, ale 94 jich dostali. Kadani se v 8.kole v Benátkách zadařilo a přivezla si 2 body. Hráči by rádi výsledek zopakovali aby přivezli minimálně dva body.

 
Benátky nerozehrály svůj poslední zápas špatně. Na ledě Jihlavy vedly po první třetině 1:0, hrály se svým soupeřem vyrovnaný hokej a nic nenasvědčovalo tomu, že by se mohly vrátit domů úplně bez bodů. Jihlava vyrovnala na začátku druhé části a ránu do vazu dala Benátkám v poslední třetině. Během 8 minut vstřelila 3 branky a bylo po zápase. Jihlava tak zvítězila 4:1.

Kadaň se s Benátkami střetla letos již 2x. Poprvé přivezla v 8.kole z Benátek 2 body za výhru v prodloužení 3:2 (branky Kadaně dali Novák, Szakal a J.Charousek), podruhé se týmy potkaly v 21.kole a tentokrát získala Kadaň všechny 3 body za výhru 5:2. Střelci branek byli Stoklasa, J.Charousek, Bursík, Novák a Mikšovic.

V brance Benátek se střídají Jiří Stejskal a Robin Blažíček. Stejskal má průměr obdržených branek 2,57 a úspěšnost 92,65%, Blažíček má průměr 3,27 a úspěšnost 90,08%.

V obraně Benátek jsou 3 hráči, kteří se dostali nad 10 bodů. Jan Jaroměřský nasbíral 16 bodů (5+11), Michal Pavlů 13 bodů (6+7), stejně tak Tomáš Mrkvička (4+9). V útoku mají nad 20 bodů dva hráči. Lukáš Král nasbíral 40 bodů (12+28) a Josef Skořepa 23 bodů (11+12). Nejtestanějším hráčem Benátek je Jaroslav Vlach s 35 trestnými minutami.

Náš příští soupeř odehrál zápas proti Jihlavě v této sestavě:
HC Benátky nad Jizerou: Vošvrda - Pavlů, Vitásek, Říha, Jaroměřský, Vála, Pabiška, Niko - Víšek, Skořepa, Klimt - Jonák, Král, Skalický - Kopic, Vařecha, Jech - Liška, Kouřil, Vlach.
Za Benátky již nebudou nastupovat obránci Bílých Tygrů Liberec Marek Trončinský a Jan Holub. Oběma bekům bylo ukončeno hostování.

Utkání 34.kola se odehraje v sobotu 17.prosince 2011 a úvopdní bully bude vhozeno v 17 hodin. Pro fanoušky, kteří se nemohou utkání zúčastnit přímo bude připraven tradišní online přenos.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM