Nastartuje se Kadaň v Mostě?

Jindřich Poledna | 10.01.2012 | |

Nastartuje se Kadaň v Mostě?

K utkání 38.kola zajíždí tým Kadaně na led nedalekého Mostu. Ten je sice na dně tabulky, ale v posledních 5ti utkáních dokázal 2x plně bodovat a jednou vyhrál po samostatných nájezdech. Most je sice beznadějně poslední, ale už nyní se soustředí na záchranu, protože jej baráž s největší pravděpodobností nemine. A tým se pomalu opravdu sehrává.

 
Most v poslední utkání překvapil v Jihlavě. Ta prožívá od 17.prosince krizi, kterou nepřekonala ani proti Mostu. Most tak výhrou 3:2 navázal na 2 body získané v Berouně, také trápícímu se prvoligovému celku. Branky Mostu vstřelili Jihlavě Vrtek, Přeučil a Vachovec.

Kadaň se v Mostě představila již ve 12.kole. A Zvítězila zaslouženě 4:2! V zápase vedla jasně 4:0, ale na konci zápasu polevila a dostala 2 branky. Ty kadaňské Mostu nastříleli Révay, Novák, Skořepa a Fiala.
Podruhé se celky střetly v Kadani v 25.kole. Stav byl po 60ti odehraných minutách 2:2, bonusový bod odcestoval do Mostu za výhru po nájezdech. Střelci domácích branek byli Diviš a Chlouba.

Jedničkou mezi mosteckými tyčemi je Marek Benda. Má odchytáno 21 zápasů s úspěšností 91,49% a průměrem 3,54 branky na utkání. Kanadské bodování obrany vede Jan Látal (3+5) stíhaný Danielem Krejčím (3+4) a Lukášem Martincem (1+6). V útoku vede zatím Tomáš Rohan (3+14), nejvíce branek však vstřelili Kamil Tvrdek s Tomášem Klímou (8). Nejtrestanějším hráčem týmu je Petr Přindiš (72 trestných minut).

Sestava Mostu z posledního utkání v Jihlavě:
HC Most: Benda - M. Rohan, Havelka, Látal, Hanzl, Kabeláč, Martinec, Safronenkov, Přindiš - Tvrdek, Divíšek, Rohan - Vaněk, Nedrda, Vrtek - Vachovec, Přeučil, Ondráček - Slavíček, Heinisch, T. Rohan.

Zápas v Mostě začíná v 18 hodin a nejen pro kadaňské fanoušky bude připraven tradiční online přenos.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM