Příprava A-týmu je v plném proudu

Jindřich Poledna | 13.05.2012 | |

Příprava A-týmu je v plném proudu

Příprava A-týmu Kadaně běží již 14 dní, vede jí trenérské duo Michal Jäger - Stanislav Mikšovic. Trenérům se zatím hlásí pravidelně 30 hráčů s jejichž jmény vás teď seznámíme. Ovšem stále jde jen o přípravu. Kadaňský tým bude vypadat pro příští sezónu hodně jinak, spousta hráčů, kteří se zde připravují, se přesune do Klášterce, protože kadaňský celek bude doplněn hráči, jež se nevejdou do základní sestavy extraligových Pirátů.

 
Ale popořadě. Z týmu odchází po sezóně 14 hráčů, kteří tu pravidelně nastupovali. Brankáři Kamilu Jarinovi nebyla prodloužena smlouva a jeho kolega Tomáš Závorka se vrátil zpět do mateřských Karlových Varů. Ukončené hostování bylo i u Ondřeje Malínského, Františku Bombicovi nebyla prodloužena smlouva (půjde hrát pravděpodobně do Rakouska). Josef Révay ukončil závodní činnost a stal se z něj vedoucí mužstva SK Kadaň.Dalším 4 obráncům bylo také ukončené hostování a vrací se do svých mateřských klubů. Jde o Michala Tollingera, Jana tomečka, Jakuba Vojtu a Jana Zmeškala.

Z útoku odešlo před letní přípravou celkem pět útočníků. Ladislavu Bouškovi nebyla prodloužena smlouva, Stanislav Mikšovic se stal asistentem trenéra a výkonným ředitelem SK Kadaň a.s., Vladimíru Novákovi bylo ukončené hostování, Jan Stehlík se vrací do Klášterce a u A-týmu skončil i Zdeněk Skořepa.

A kdo se tedy v Kadani připravuje? Jsou to momentálně 3 brankáři - Jan Kaššák (návrat z hostování v Klášterci), Lukáš Matoušek (junior Piráti Chomutov) a Jan Strmeň (junior Piráti Chomutov).

V obraně bojuje o místo v sestavě 12 obránců - Jakub Trefný, Tomáš Schmidt, Martin Szakal a Martin Mazanec v Kadani působili již minulou sezónu, novými tvářemi jsou Michal Žižka a Jiří Dostál (oba HC Klášterec), Daniel Kolčava, Ondřej Pozděna, Daniel Kolář, Filip Čížek, Daniel Opalek (všichni junioři Pirátů) a Martin Motejlek (Vlci Poprad).

V útoku bojuje o místo v sestavě 10 tváří z loňské sezóny: Jiří Charousek, Tomáš Bursík, Karel Ton, Jaroslav Kůs, Roman Chlouba, Bronislav Andres, František Mála, Petr Stoklasa, Marek Račuk a Jakub Hofmaister. Z chomutovské juniorky se v Kadani připravují Danko Deveri, Filip Hanták, Radek Hrabák, Stanislav Škorík a Filip Ondráček.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM