V sobotu dorazí na kadaňský led Královští Lvi z Hradce Králové. Udrží si Kadaň vítěznou sérii?

Marcel Holl | 23.11.2012 | |

V sobotu dorazí na kadaňský led Královští Lvi z Hradce Králové. Udrží si Kadaň vítěznou sérii?

Sobotní zápase se ponese ve znamení dalšího domácího zápasu. Na horký kadaňský led zavítají Královští Lvi z Hradce Králové. Domácí celek bude chtít v tomto zápase prodloužit vítěznou sérii a upevnit si minimálně šestou pozici, na kterou dotírají pravě Lvi. Ve středečním zápase porazila Kadaň v infarktovém duelu Benátky nad Jizerou. Hradec Králové ve středu porazil na svém ledě jihočeský Písek.

 

Hradec Králové nezačal tuto sezónu zrovna dvakrát dobře. Hned v prvním ligovém zápase, na ledě jihlavské Dukly, si připsal dosud nejvyšší porážku v ročníku (7:1). V měsíci listopadu mají zatím odehráno šest duelů s bilancí 3 výhry a 3 porážky. Lvi podlehli ústeckému Slovanu (2:5), Olomouci (3:4p) a překvapivě Šumperku (4:6). Kromě zmíněných porážek si připsali svěřenci trenérského dua Hosták - Pospíšil i již zmíněné tři listopadové výhry. Podařilo se jim vyhrát duely v Litoměřicích (3:0)a doma s Mladou Boleslaví (4:2) a Pískem (5:3). Klubovým statistikám vévodí Petr Haluza, je zároveň nejlepším střelce, nahrávačem a vedoucím mužem kanadského bodování.

Kadaň zaznamenal poslední porážku 3.listopadu v domácím zápase s Pískem. Od té doby nikdo ze soupeřů nenašel recept na hru svěřenců Jiřího Čelanského. Poslední zápas se Kadani povedli. Nejprve v sobotu otočila zápas v Šumperku a vyhrála 7:5, poté ve středu s Benátkami předvedla strhující závěr a připsala si, jak se zdálo, ztracené tři body. Klubovou produktivitu vede Filip Seman. Ten je také zároveň nejlepší střelcem černožlutých.

Porovnání soupeřů
vs.
6. postavení v tabulce 7.
10-4-1-9 celková bilance 10-2-2-9
39 získané body 36
77:58 skóre 74:67
8:2 (Havlíčkův Brod - D) nejvyšší výhra 6:1 (Šumperk - D)
2:5 (Havl.Brod - V, Litoměřice - V, Ústí - V) nejvyšší prohra 1:7 (Jihlava - V)
Filip Seman (12+9) nejproduktivnější hráč Petr Haluza (11+13)
Filip Seman: 12 nejlepší střelec Petr Haluza: 11
Petr Jíra: 11 nejvíce asistencí Petr Haluza: 13
Martin Mazanec: 50 min. nejtrestanější hráč Martin Vágner: 46 min.
Miroslav Hanuljak:
21 zápasů, 93,28%
úspešnost brankáře Jakub Čech:
20 zápasů, 91,93%

Sestava našeho příštího soupeře ze středečního zápasu proti Písku:

Královští lvi Hradec Králové: Luňák (od 43. Čech) – Roupec, Chmelíř, Kania, Vágner, Karlíček, Hendrich, Čížek, Čáp – Budínský, Mikeska, Haluza – Švagrovský, Tvrdík, Moskal – Kubica, Brož, Říha – Radil, Macháň, Berger.

Vzájemný zápas 25.kola bude zahájen v sobotu 24.listopadu v 17:00. Nejen pro kadaňské fanoušky bude připraven tradiční textový online přenos.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM