Na střídačce Kadaně končí dvojice Doležal – Antonik. Mužstvo dokončí sezónu pod vedením Mikšovice, Martínka a Gudase

Tisková zpráva | 19.02.2013 | |

Na střídačce Kadaně končí dvojice Doležal – Antonik. Mužstvo dokončí sezónu pod vedením Mikšovice, Martínka a Gudase

K a d a ň - Jen den po skončení základní části první ligy mění Kadaň složení trenérského štábu. Dvojice Jiří Doležal starší a Mikuláš Antonik, kteří v úvodu letošního ročníku vedli chomutovské Piráty, kvůli neloajálním postojům ve svých funkcích končí. Na lavičku se postaví trojice Stanislav Mikšovic, Petr Martínek a Leo Gudas.

 

Sportovní klub čeká od čtvrtka 21. února čtvrtfinále play-off s Třebíčí, do série hrané na čtyři vítězství vstoupí kadaňský tým s novými trenéry. Jiří Doležal starší a Mikuláš Antonik se mužstva ujali po lednovém odchodu Jiřího Čelanského a Zdeňka Skořepy do partnerského Chomutova. „Spolupráce s trenérskou dvojicí byla ukončena z důvodu neloajálních postojů k organizaci Piráti Chomutov,” sdělil médiím marketingový ředitel Pirátů Chomutov David Dinda.

Generální manažer partnerského Chomutova Jaroslav Veverka pak dodal: „Každý, kdo v naší organizaci působí, by měl svými postoji na ledě i mimo něj jednoznačně ukazovat jaké zájmy hájí. Pokud tomu tak není, je to špatným signálem nejen pro mě, ale také pro fanoušky a celou naší organizaci.”

Odvolaná dvojice koučovala Kadaň v sedmi duelech, které scházely do konce dlouhodobé části, a získala s týmem sedm bodů.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM