Sezóna 1999/2000

Míša Sládková | 27.12.2004 | |



Do nové sezóny nastupovala Kadaň povzbuzená úspěchem z prvního ročníku s jediným cílem, postoupit do finálových bojů play off. Trenérské duo bylo od začátku ve složení Alois Chlustina, Antonín Vaněk. V hráčském kádru došlo k velkým změnám a brzy nastupovala omlazená a posílená Kadaň. Opět se v přípravě střetla se zahraničními celky v atraktivních zápasech...

 
Z prvního zápasu s Prostějovem si odvezla pouze jeden bod za remízu 2:2, ale v zápětí v utkání s Třebíčí si odvezla již body dva, když Třebíč rozstřílela 7:2. Tato nová dravost Kadaně, zvlášť po střeleckém trápení v minulém roce, všechny zaskočila. Tým od začátku houževnatě bojoval a konečně se začal prosazovat i střelecky. Brzy se Kadaň ocitla na 5. příčce I. ligy.

Nic však netrvá věčně a kadaňští se začali trápit. Zisk alespoň jednoho bodu byl složitý. Krize vyvrcholila pádem až na desáté místo. Nikdo se ale nechtěl vzdát snu o play off. Kadaň bojovala o své místo v první osmičce velmi srdnatě, ale účast jim proklouzla doslova mezi prsty. Zklamání se nedalo přehlédnout. Kadaň nakonec po velmi dobrých výsledcích obsadila 10. místo, nezatížené boji o udržení. Do nové sezóny 2000/2001 měla stejný cíl, účast v play off.

Zajímavosti z hodnocení ve skupině o udržení I.ligy: Kanadské bodování – 2. Metlička 12 (7+5), 5. Richter 11 (6+5), 7. Porák 11 (2+9); Bodování obránců – 1. Jiruš 6 (1+5); Hodnocení brankářů – 2. Kučera průměr branek 2,62 a % úspěšnost 93,2.

Soupiska: Marcel Kučera, Miroslav Sedláček, Jakub Vaněk – Martin Nosek, Valdemar Jiruš, Jiří Prošek, Rudolf Mudra, Josef Révay, Jiří Jelínek, Roman Prošek, Marian Meňhart – Michal Porák, Richard Richter, Pavel Metlička, Jaroslav Müller, Petr Vogeltanz, Jaroslav Kreuzman, Přemysl Sedlák, Evžen Gál, Robert Kaše, Robert Beneš, Petr Šprojcar, Jaroslav Polák, Lukáš Gergel, Petr Derfler.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM