Každý jednou musí klesnout - 2002/2003

Míša Sládková | 30.12.2004 | |

Každý jednou musí klesnout - 2002/2003

Těžko říci, co zapříčinilo pád týmu v tomto ročníku směrem dolů. Bylo to ještě nenabytými silami z přechozí sezóny? Nebo snad ještě přetrvávala euforie? To se již nikdo nikdy nedoví, faktem je, že tento ročník byl pro Kadaň v dosavadním působení v I. lize nejhorší.

 
„Jednou jsi dole, jednou nahoře.“ Tímto by se dala popsat sezóna 2002/2003. Kadaň se tradičně před vypuknutím I. ligy střetla na ledě s několika týmy zvučných jmen. Do prvního zápasu vkročila Kadaň s nadějí zopakovat loňský úspěch a odvážela si zisk jednoho bodu. Jenže se týmu lepila smůla na paty a tak hned první utkání později vyšlo kontumačně pro Kladno. To byl bohužel odrazový můstek celého ročníku.

Po několika kolech byla Kadaň na páté příčce, ale brzy se propadla až na poslední místo. To se samozřejmě podepsalo i na návštěvnosti. Následoval vždy skok dopředu a zase zpět. Play off tudíž nebyl reálný cíl a tak Kadaň obsadila jedenáctou příčku a mohla se začít připravovat na další sezónu.

Soupiska:

Martin Chlad, Pavel Damašek – Martin Klaus, Martin Kivoň, Jiří Jelínek, Ondřej Kříž, Jiří Svoboda, Zbyněk Tůma, Stanislav Beneš, Roman Ambrož, Radek Mrázek, Michal Pscheidt, Lukáš Pozník, Radek Hlavatý – Jan Kašík, Jiří Kuchler, Miloš Kajer, Robert Kaše, Tomáš Polanský, Petr Derfler, Vlastimil Patzenhauer, David Appel, Přemysl Sedlák, Patrik Foˇřt, Radek Dlouhý, Petr Jaroš, Jaroslav Kreuzman, Josef Ibl, Tomáš Hrubý, Albín Podstavek, Lukáš Slavík, Martin Pištej.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM