Marodka se pomalu vyprazdňuje

Jindřich Poledna | 04.12.2014 | |

Marodka se pomalu vyprazdňuje

Po zápase s Ústím nad Labem rozšířil počet hráčů na marodce také Jakub Novák. Nedohrál zápas po srážce s útočníkem Slovanu Budínským. Kuba sice v příštích zápasech hrát nebude, ale přesto se blýská na lepší časy. Marodku pomalu opouštějí další hráči, na jejichž nasazení se fanoušci Sportovního klubu určitě těší.

 
Jiří Charousek odehrál poslední zápas v kadaňském dresu v 17.kole na ledě Ústí nad Labem. Se svými naraženými žebry měl původně laborovat jen do poloviny listopadu, jenže jeho rekonvalescence se protáhla až do prosince. "Jirka už trénuje s týmem, cítí se výborně a je připraven naskočit do kolotoče zápasů. Do zápasu v Havířově ještě nenastoupil, ale doma proti Budějovicím již hrát bude. Je to srdcař, těší se do prvního utkání po dlouhé pauze a všichni věříme, že se mu bude dařit minimálně stejně, jako před zraněním," prozradil na zkušeného útočníka manažer Stanislav Mikšovic.

Jan Müller musel vyléčit velkou tržnou ránu na noze, kterou si přivodil v jednom z přípravných zápasů. Přípravu měl rozjetou slibně, trenéři s ním počítali do druhého útoku, jenže přišlo nešťastné zranění a Jan Müller si zatím ještě nezahrál ani jedno mistrovské utkání. "Honza pilně trénuje s týmem, chodí i na led. Je fyzicky velmi dobře připravený. Přesto mu trenéři dávají ještě týden, aby poctivě trénoval na ledě a začlenil se do týmu. Pokud půjde všechno tak, jak bychom si my i Honza představovali, mohl by se příští týden objevit v zápasové sestavě," doplnil informace o stavu útočníka Mikšovic.

Jakub Novák byl zraněn v utkání s Ústím nad Labem, za faul do oblasti hlavy a krku obdržel protihráč pětiminutových trest + trest do konce zápasu. "Kuba byl odvezen na vyšetřením s podezřením na pohmoždění krční páteře a otřesu mozku. Situace není naštěstí tak vážná, jak jsme se po zákroku báli. Přesto jeho zranění potřebuje čas na rekonvalescenci, bude mimo hru ještě minimálně týden. Bude samozřejmě záležet také na něm, jak se bude cítit, rozhodně nechceme nic uspěchat," ukončil informace o marodech kadaňský manažer.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM