Přichází další rotace brankářů

Jindřich Poledna | 06.12.2014 | |

Přichází další rotace brankářů

Není žádným velkým tajemstvím, že chomutovský brankář Jan Strmeň se zranil, mimo hru bude minimálně dva měsíce a Piráti řešili otázku druhého zkušeného brankáře. Už v posledních zápasech dělal Miroslavu Kopřivovi dvojku Tomáš Maštalířský, Miroslav Hanuljak stále zůstával v Kadani, kde předváděl vynikající výkony.

 
A jak to bude nadále? „První liga má svá jasná pravidla. Hráči v týmech hostují měsíc, takže do 5.prosince, kdy vypršelo hostování Miroslavu Hanuljakovi jsme nic nemohli podniknout. Chytal v Kadani a pomohl nám ke spoustě bodů. V pátek jsme řešili co dál. Dohodli jsme se, že půjde do Chomutova, kde se bude střídat s Miroslavem Kopřivou. Piráti potřebují mít oba brankáře ve výborné formě, takže rozhodně nehrozí to, že by jen vysedával na chomutovské lavičce,“ vysvětlil „informační ticho o možném přesunu brankářů“ kadaňský generální manažer Stanislav Mikšovic.

V Kadani se tak v brance mohou představit Václav Mouček a Tomáš Maštalířský. První jmenovaný se již několikrát velmi dobře předvedl a dokázal, že může být oporou týmu. To Tomáš Maštalířský se zatím v Kadaňském dresu objevil jen dvakrát, odehrál 83 minut a dostal jedinou branku, což také není vůbec špatná statistika. „Dalším z úkolů farmy je vychovávat mladé a nadějné hráče, k čemuž se hlásíme. Oba mladí brankáři se ukazují příkladně v trénincích, jsou připravení kdykoliv naskočit do zápasu a my jim věříme. Určitě budou oporou našeho týmu a pomohou nám k dalším bodům,“ dodal Mikšovic.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM