Zůstane Kadaň i do třetice neporažená?

Jindřich Poledna | 05.08.2015 | |

Zůstane Kadaň i do třetice neporažená?

Po dvou výhrách nad prvoligovými soupeři na vlastním kluzišti přichází třetí domácí přípravné utkání. Soupeřem bude nedaleký Most, pro který to bude první zápas před letošní ligou. Most zatím ještě netrénoval na svém ledě, protože tamní ledová plocha by měla být připravena až 10. srpna.

 
Trénink mosteckého týmu zatím probíhal v sousedním Litvínově. Výraznou změnu prodělal především realizační tým, jenž je tvořen triem Josef Řeháček, Jan Zachrla a Lukáš Bednařík. Asi nejméně známým jménem je posila z Litvínova – Jan Zachrla. Má za sebou řadu angažmá jak z tuzemska tak z Ruska. Dovedl náš reprezentační tým na světové zimní univerziádě ke stříbrným medailím. Úspěšnou sezónu měl také v celku Lva Praha, kde pracoval jako videotrenér.

Trenéři mají v přípravě k dispozici velký počet hráčů. Oficiální soupiska týmu zatím nebyla zveřejněna, stejně jako v Kadani, přesto jedno jméno je známé. Z pražské Sparty se na sever Čech přesouvá útočník Adam Chlapík. Ale vzhledem k úzké spolupráci s mistrovským Litvínovem se dá předpokládat, že klub bude dotován juniory Vervy a pohyb hráčů by také mohl být mezi Mostem a Děčínem.

Během přípravy na ledě čeká mužstvo celkem 7 přípravných zápasů, při kterých se bude tvořit kádr pro mistrovská utkání. Právě první přípravný zápas sehraje Baník na ledě Kadaně. Následuje 5 domácích zápasů – se Sokolovem, odveta s Kadaní (čtvrtek 13.8.), s Benátkami, Litoměřicemi a německým Lausitzer Füchse. V poslední přípravě, na začátku září, se odehraje odveta v Benátkách nad Jizerou.

Sestava Kadaně z posledního zápasu s Litoměřicemi: Strmeň (Dvořák) – Tejnor, Charousek, Trefný, Bláha, M Rohan, Dvořák, Mazanec, Müller, Novák, Chrpa, Kůs, Trochta, Hammerbauer, Rohan T, Vrána, Vaněk, Hlava, Hejcman, Doležal, Ringler.

Utkání je naplánované na čtvrtek 13. Srpna, úvodní vhazování proběhne v 18 hodin. Všichni fanoušci jsou srdečně zváni, další domácí zápas odehraje Kadaň až 25.srpna, kdy přivítá německý Crimmitschau!

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM