Dvě rychlé branky rozhodly, myslí si Jakub Chrpa

Tereza Doksanská | 25.11.2015 | |

Dvě rychlé branky rozhodly, myslí si Jakub Chrpa

Šumperk/Kadaň - V rámci šestadvacátého kola zavítala Kadaň na led šumperských Draků. Ve druhé třetině šla Kadaň díky trefě Jakuba Chrpy do vedení, avšak vedení nedokázala udržet a prohrála 3:1.

 

Jakube, v zápase jste neudrželi vedení 1:0 a prohráli jste 3:1. Jak byste popsal zápas?
Co na to říci. Před zápasem jsme si řekli, že se musíme soustředit od první minuty a snažit se o to, abychom v první třetině nedostali branku. To se nám povedlo, dokonce se nám podařilo se ve druhé třetině dostat do vedení. Poté jsme inkasovali a vzápětí jsme dostali branku na 2:1.

Jaký moment zápas rozhodl?
Myslím si, že rozhodly dvě rychlé branky, které jsme inkasovali. Nedařila se nám koncovka, šance jsme měli, ale na druhou stranu to od nás nebyl dobrý zápas. V utkání jsme dělali mnoho chyb, které nás stály zápas.

Vstřelil jste jedinou branku Kadaně, jak byste ji popsal?
Obránci ze Šumperka mě nechali za sebou, vůbec o mě nevěděli. Macháček zachytil puk na modré čáře, výborně mě našel. Jel jsem sám na brankáře, udělal jsem kličku do backhandu a zvedl jsem to nad beton.

Šumperk na vás v zápase několikrát tlačit, avšak brankář Dlouhý vás podržel. Byly to těžké momenty?
Jak říkám, dělali jsme hodně chyb, po kterých nás Šumperk přehrával. Dlouhý to dneska pořádně zavřel, dnes jednoznačně nejlepším hráčem na place.

V čem je problém, že se vám venku příliš nedaří?
To je těžká otázka. Už je to několikátý zápas, co jsme venku nezvládli a přišli jsme o body.

Zítra hrajete s Přerovem, co od zápasu očekáváte?
Určitě to nebude lehký zápas. Musíme zapomenout na dnešní utkání, poučit se z chyb, které jsme udělali. Soustředit se od první minuty a určitě uděláme vše proto, abychom dovezli tři body.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM