Potvrdí Kadaň domácí úspěchy i proti Šumperku?

Jan Thöma | 07.01.2016 | |

Potvrdí Kadaň domácí úspěchy i proti Šumperku?

V rámci 39. kola WSM ligy zavítá do Kadaně předposlední tým tabulky Šumperk, který umí kadaňské hokejisty potrápit. Napraví svěřenci Jaroslava Becka prohrané severočeské derby s Ústím nad Labem a přípíší si cenné body do tabulky? Utkání začíná v sobotu od 17:00.

 

HOKEJ ŠUMPERK 2003

Aktuálně předposlední tým WSM ligy má na svém kontě 37 bodů. Na poslední místo, které okupuje Most má Šumperk náskok čtyč bodů. Naopak na dvanácté Benátky na Jizerou ztrácí body tři. Draky ze Šumperka trápí především obranná část hry. Na svém kontě mají nelichotivou nejhorší defenzívu ligu, když obdrželi 138 branek. Za zmíňku stojí, že Šumperk je nejméně vylučovaný tým WSM ligy. Na svém kontě má 444 trestných minut. Nejproduktivnějším drekem je Tomáš Fořt, jenž nasbíral 31 kanadských bodů.

Poslední utkání Salithu

V posledním duelu hostil Šumperk tým pražské Slavie. První třetina přítomným divákům branku nenabídla. O to rychleji přišla ve druhé části, když hned po 26 vteřinách poslal do vedení draky Tomáš Fořt. Radost domácí však příliš dlouho netrvala, neboť Slavia utkání otočila během necelých tří minut, kdy se trefil Miroslav Čermák a David Šafránek. Pražené si své vedení pohlídali a ve třetí periodě přidali další dvě branky, takže Šumperk doma padl 1:4.

Sestava Šumperku v utkání proti Slavii:

Zelenka (42. Svoboda) – Zdráhal, Holík, Gewiese, Sedlák, Puzič, Drtil, Bail, Bažant – Milfait, Vrdlovec, Fořt – Staněk, Plášek, Půhoný – Ostřanský, Šebek, Haas – Prokop, Hroch.

Poslední utkání Kadaně

Ve 38.kole zavítala Kadaň na led ústeckého Slovanu. Ten se ujal v první třetině vedení a to ještě navýšil koncem prostřední části v přesilové hře. Kadaň tentokrát žádnou branku nevsítila, v poslední třetině hrála téměř 2 minuty bez brankáře. Domácí Ústí tak získalo 3 body za výhru 2:0. Nejlepším hráčem Kadaně byl vyhlášen brankář Jan Strmeň.

Sestava kadaňských trhačů z utkání proti Ústí

Strmeň – J. Mrázek, Tejnor, Szathmáry, Trefný, Blaha, M. Rohan, K. Charousek, R. Černý – Sloboda, Kverka, D. Kaše – N. Hlava, Hejcman, M. Kadlec – Šťovíček, L. Vrána, D. Vaněk – Ringler, Macháček, F. Wágner. Trenéři: Jaroslav Beck, Josef Dušek.

Pozápasové hodnocení utkání trenéra Jaroslava Becka:

Jedná se o druhý zápas venku bez gólu. Hráčům chybí dravost a hrají zakřiknutě. Při hře chybí hráčům sebevědomí, nedoráží a nebojují. Ústecký gólman dnes perfektně podržel svůj tým. Nevím proč, ale velmi dlouho trvá našim hráčům, než se oklepou ze soupeře. Nestojí při nás sportovní štěstí. V dalších venkovních zápasech musíme udělat maximum. Máme nové 2 zraněné hráče a hrozí nám, že budeme mít v sobotu problém se seskládáním sestavy, pokud budou hrát někteří junioři za svou věkovou kategorii.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM