Ukončí Kadaň proti Benátkám sérii dvou prohraných utkání?

Redakce | 19.01.2016 | |

Ukončí Kadaň proti Benátkám sérii dvou prohraných utkání?

V rámci 42. kola WSM ligy se ve středu 20. ledna na zimním stadionu v Kadani představí aktuálně dvanáctý tým tabulky HC Benátky nad Jizerou. Utkání začíná v 18:00.

 

HC Benátky nad Jizerou

Benátky na Jizerou se nacházejí na dvanáctém místě se ziskem 43 bodů a ztrátou 12 bodů na Třebíč na jedenáctém místě. Menší bodový rozestup mají Benátky se Šumperkem na třináctém místě, ten činí pouhé tři body. Partnerský klub Bílých Tygrů Liberec nastřílel v aktuální sezóně WSM ligy 103 branek a obdržel jich 148, díky čemu mají druhou nejprůchodnější defenzívu soutěže. Nejproduktivnější hráče Benátek nad Jizerou je Jan Plodek, jenž má na svém kontě 23 bodů za sedm branek a šestnáct asistencí.

Poslední utkání Benátek

V posledním utkání hostily Bentáky tým pražské Slavie, se kterou sehrály vyrovnaný zápas, ale body si z toho utkání nakonec neodnesly. Skóre utkání otevřela Slavia. Za ní se už v páté minutě prosadil Markovič. Další branku přidal hned o minutu později David Hruška. Benátky sice zvádly v závěru první části snížit, ale i tak se ukázala tato třetina jako klíčová, neboť druhá i třetí část utkání skončila nerozhodně 1:1, takže Slavia nakonec zvítězila v poměru 4:3.

Sestava Benátek z utkání proti Slavii

Schwarz (Hosnedl) – Říha, Kalina, Kajínek, Pabiška, Kurka, Ulrych, Jandejsek – Ďurač, Pletka, Víšek – Dlouhý, Volf, Špaček – Jonák, Černoch, Vlach – Paločko, Havlas, Huňa.

Pozápasové hodnocení asistenta trenéra Benátek Antonína Nečase:

Nesdílím názor, že hosté byli lepší. Byli jsme naprosto vyrovnaným soupeřem. Naopak řekl bych, že jsme byli po celý zápas o kousek lepším týmem. Bohužel Slavia vstřelila dvě branky téměř z ničeho. Tím se dostala do vedení 2:0. My jsme tak museli dotahovat. Ve třetí třetině jsme udělali ve středním pásmu chybu, která rozhodla. Přesto musím říci, že jsme odehráli velmi dobrý zápas, ve kterém jsme si zasloužili bodovat.

Poslední utkání Kadaně

V rámci 41. kola cestoval Sportovní klub na led lídra z Kladna. Domácím vyšel vstup do zápasu a v šesté minutě vedli. V polovině úvodní třetiny srovnal Martin Kadlec, avšak ještě do přestávky Rytíři skóre otočili. Kadani se na ledě Středočechů nepovedla poslední desetiminutovka, ve které třikrát inkasovala a prohrála 1:6.

Sestava z posledního utkání Kadaně

Strmeň – Rohan, Černý, Szathmáry, Trefný, Mrázek, Blaha, Drobný – Sloboda, Kverka, Kadlec – Hlava, Chlouba, Chrpa – Vaněk, Vrána, Koblasa – Veselý, Šťovíček.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM