Je tu předkolo play-off! Oplatíme Ústí loňské vyřazení?

Jiří Novotný | 18.02.2016 | |

Je tu předkolo play-off! Oplatíme Ústí loňské vyřazení?

K a d a ň - Nechybělo mnoho a kadaňští zamířili do bojů v ligovém suterénu, nicméně díky výpomoci Slovanu, jenž porazil Třebíč, se utkáme o play-off. A soupeřem nám bude právě Ústí. Loni nás rival z krajského města vyřadil, budou se letos radovat Trhači? Série začíná již tento pátek 19.2., na ústeckém zimním stadionu padne buly v 18:00.

 

SK Kadaň vs HC Slovan Ústí nad Labem

Byť se našim hokejistům v závěrečné fázi základní části příliš nedařilo, přesto si zaslouží vaší podporu! Trhači se po většinou sezony drželi v horních patrech tabulky, viděli jsme je porážet týmy s extraligovými zkušenostmi i ambicemi. Hokej v Kadani rozdával radost. Nyní nastal čas, kdy vás naši hráči potřebují nejvíce. Proto se k nim neotáčejte zády, žeňte je za vítězstvím. S pomocí vás, fanoušků, to zvládneme! My jsme Trhači!

Slovan začíná na svém ledě, první duel se hraje v pátek 19.2. od 18:00. Druhým zápasem se bude pokračovat v sobotu, úvodní vhazování je naplánovalo už na 17:00.

Do Kadaně se série přesune v úterý, hrát se bude od 18:00, případný další domácí zápas je plánovaný na středu.

Letošní vzájemné zápasy

První vzájemné měření sil ve 12. kole nedopadlo pro Kadaň vůbec dobře. Úvodní gól sice vstřelil černožlutí, ale pak začali ztrácet půdu pod nohama a nakonec se z Ústí vraceli s porážkou 6:3. Listopadovou odvetu kadaňští zvládli. V utkání byli jasně lepším týmem, vytvořili si třígólový náskok a nakonec zvítězili 4:2. Třetí vzájemný duel však opět ovládlo Ústí. Kadaňským se střelecky nedařilo, nakonec nevstřelili ani jednu branku a prohráli 2:0.

Poslední zápas se Slovanem máme ještě v živé paměti, hrálo se v sobotu. K a d a ň - Kadaňský celek si výhrou mohl zajistit play-off. A úvod zápasu vyzníval ve prospěch Trhačů. Hosté na branky Jakuba Trefného a Jakuba Chrpy dokázali zareagovat. Ve druhé části šli do vedení, ale v 35. minutě vyrovnal Tom Ringler. Ve třetí třetině sice šli domácí do vedení zásluhou Dominika Vaňka, ale hosté třemi brankami otočili skóre a odvezli si tři body za výhru 4:6.

Tým Slovanu

Jednoznačnou brankářskou jedničkou je Jakub Soukup, jenž letos nastoupil v 44 duelech. Pochlubit se může úspěšností převyšující 91%. Záda mu kryje ostřílený Martin Volke, někdejší litvínovská kometa.

Statistikám obránců vévodí Jan Pohl, který nasbíral již 28 bodů (6+22). Bodově se daří i Ondřeji Smetanovi (2+18).

Nejproduktivnějším forvardem je tradičně Jaroslav Roubík, elitní forvard celé WSM ligy. Ústecký srdcař nastřádal už 73 bodů (33+40). Rovných 53 bodů (21+32) má Jan Kloz, 46 bodů nasbíral David Tůma.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM