Martin Šťovíček: „Zápas jsme si prohráli sami zbytečnými fauly.“

Tereza Doksanská | 25.02.2016 | |

Martin Šťovíček: „Zápas jsme si prohráli sami zbytečnými fauly.“

Kadaň - I přesto, že kadaňští na svém ledě vedli nad Ústím nad Labem, nedokázali příznivý výsledek udržet a prohráli 4:3 a sezona pro ně končí. O branky se postarali Martin Šťovíček, Lukáš Vrána a Darek Hejcman.

 

Martině, čtvrté utkání v předkole play – off jste prohráli 4:3 a končíte. Je to velké zklamání?
Tak určitě je to velké zklamání. V obou zápasech jsme vedli, dneska 3:1. Myslím si, že jsme na ně měli a je to hrozná škoda. Zápasy jsme si bohužel prohráli sami zbytečnými fauly a šancemi, které jsme neproměnili.

Jaké to bylo utkání?
Minimálně půlku zápasu jsme byli lepším týmem. Poté jsme se báli toho, že vedeme o dvě branky. Zbytečně jsme se zatáhli a měli jsme problém. Dali jste branku v oslabení. Trénujete to na trénincích? Ani ne, prostě to tam někoho trefilo a Darek Hejcman tam výtečně ujel a krásně to trefil.

Jak jste viděl svoji branku z Vašeho pohledu?
Celá pětka jsme měli dobré střídání. Nějak se to odrazilo za bránu a Danko Deveri mi to hodil, tak jsem to tam plácnul a spadlo to tam.

Byli jste často vylučovaní, ovlivnilo to nějak utkání?
Ano, určitě ovlivnilo. Už i včera nás to ovlivnilo a dneska to bylo to samé. Je to škoda, říkali jsme si, že si na to musíme dát pozor, ale bohužel jsme si pozor nedali.

Měli jste spoustu šancí, které jste neproměnili, byl tím důvodem brankář Jakub Soukup?
Těžko říct. Myslím si, že to bylo spíš tím, že jsme nebyli klidní v koncovce. Soukup dneska nic moc nechytal. Branky navíc jsme jim dát určitě mohli.

Co říkáte na fanoušky, kteří vás podporovali?, které jste neproměnili, byl tím důvodem brankář Jakub Soukup?
Tak určitě byli skvělí. Ty dvě utkání v předkole byli super a mrzí nás, že jsme nedokázali vyhrát alespoň jeden zápas a prodloužit sérii.

Jaká to byla pro vás sezona?
Celkově ta sezona byla výborná. Měli jsme hodně mladý tým, točilo se tady spoustu hráčů. Nakonec je předkolo úspěch, ale určitě jsme zklamaní z vyloučení.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM