Jak silný bude letos medvěd?

Míša Sládková | 18.08.2005 | |

Jak silný bude letos medvěd?

Odpověď na tuto otázku si budete moci utvořit, pokud zavítáte 18.8. na berounský zimní stadion. V dalším přípravném duelu se proti sobě postaví celky HC Berounští medvědi a SK Kadaň. Po předešlém ročníku mohli medvědi usnout, krátkým, ale klidným letním spánkem, protože obsadili lichotivé páté místo.

 
Velkou změnou v berounském táboře je odchod trenéra Otakara Vejvody, který kývnul na atraktivní nabídku týmu z Jižní Koreje. Na trenérskou lavičku se místo něj postaví dvaačtyřicetiletý Zdeněk Vojta, pro kterého to znamená návrat po šesti letech. Berounský celek kočíroval v letech 1996-1999. Pod jeho vedením obsadil tým například třetí místo v I. lize, pouhý jeden bod za Libercem a Znojmem. Kočíroval týmy Chomutova, Ústí nad Labem nebo například Liberce. I přes funkci trenéra v Berouně hodlá pokračovat v trenérském vedení národního týmu Chorvatska.

Na ledě se hráči objevili 25. července. V přípravě se střetli například s Chomutovem nebo Ústím. Konečnou tečkou za přípravou bude souboj s rakouským soupeřem. Do Lince se chystají 2. září.

Berounští fanoušci se musejí pro letošní sezónu rozloučit s Ladislavem Slížkem, který bude útočit za Ústí. Náplastí na ránu jim může být příchod muže, který již berounskou svatyni dříve strážil. Řeč je o Jaroslavu Kamešovi, který loni získal s Pardubicemi titul. Jedním z brankářů by měl být i reprezantant Slovenska „20“ Michal Valent.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM