Oficiální vyjádření Občanského Sdružení SK Kadaň

Martin Gahler | 15.08.2005 | |

Oficiální vyjádření Občanského Sdružení SK Kadaň

V úvodu je třeba konstatovat, že oprávněná kritika se netýkala jenom tohoto utkání, ale i jiných mistrovských zápasů v minulé sezóně a né jen řad pořadatelů, ale i ostatních, kteří mají zabezpečovat hladký průběh utkání, ale zejména bezpečnost hráčů, rozhodčích, ale i diváků před těmi, kteří svým chováním porušují veškeré zásada slušného chování.

 

Nechceme v žádném případě omlouvat svojí odpovědnost, ale chceme jen upozornit, že s tímto problémem se setkávají i ostatní celky při hokejových zápasech, ale zejména při utkání fotbalových celků v nejvyšších soutěžích.

Nově zvolený výbor občanského sdružení se na svých schůzích několikrát zabýval pořadatelskou službou a dospěl ke stejnému závěru jako řada z Vás, kteří jste otevřeně na trěchto stránkách vyjádřili svůj názor.

Víme, že pouhé konstatování nic nezmění. Proto jsme se nejprve obrátili do vlastních řad tj. na trenéry a vedoucí mládežnických družstev o pomoc a náměty. Dalším krokem bude osobní jednání s velitelem městské policie. Prověření možnosti instalace bezpečnostních kamer apod.

Jednou z možností je i zvýšit počet členů bezpečnostních agentur. Zároveň si je třeba uvědomit, že se jedná o službu placenou, která odčerpává finanční prostředky, které je možné použít na činnost mládežnických družtev, nebo pak tyto vynaložené finanční prostředky získat zvýšenou cestou vstupného. Tuto možnost však výbor vidí až jako krajní řešení. Naopak pro letošní sezonu pro Vás připravil slevu permanentních vstupenek.

Stěžejním úkolem však zůstává kvalitní vlastní pořadatelská služba. Proto se na Vás, kterým tato záležitost není lhostejná obracíme s žádostí o pomoc. Dále Vás žádáme o Vaše případné návrhy, které sdělte vedoucímu provozu zimního stadionu panu Antonínu Vaňkovi.

V případě, že máte zájem se osobně setkat a prodiskutovat další záležitosti rádi se s Vámi setkáme.

Členové výboru Občanského sdružení SK Kadaň

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM