Předposlední zápas před Vánoci, Trhači zajíždějí do Kladna

Tereza Doksanská | 12.12.2016 | |

Předposlední zápas před Vánoci, Trhači zajíždějí do Kladna

Kadaň – WSM liga je v plném proudu a na programu je již 34. kolo, v němž se Trhači utkají s Kladnem. Jeden z lídrů tabulky se pohybuje na třetím místě. V minulém kole oba celky vyhrály, ve středu může vyhrát jenom jeden. Kdo to bude? To se dozvíte ve středu od 18 hodin.

 

Rytíři Kladno ve druhé polovině ligy
Kladnu se v posledních zápasech zcela nedařilo. V posledních osmi zápasech vyhráli Rytíři pouze třikrát a to nad Mostem, Třebíčí a Havířovem. Jinak se Kladnu daří, drží si třetí místo v tabulce, na druhou Jihlavu ztrácí tři body a na první Budějovice bodů devět. Na záda jim dýchá pražská Slavia s odstupem tří bodů. Kladno na domácím ledě prohrálo čtyřikrát v řadě, poslední zápas s Třebíčí ale vyhráli.

Prosincové zápasy Kladna
Rytíři Kladno: HC Slavia Praha 0:1
HC Dukla Jihlava: Rytíři Kladno 4:3
Rytíři Kladno: SK Horácká Slavia Třebíč 3:2
HC Most: Rytíři Kladno 2:6

Prosincové zápasy Kadaně
HC ZUBR Přerov: SK Trhači Kadaň 2:1
LHK Jestřábi Prostějov: SK Trhači Kadaň 6:2
SK Trhači Kadaň: ČEZ Motor České Budějovice 0:3
HC Benátky nad Jizerou: SK Trhači Kadaň 4:2
SK Trhači Kadaň: HC AZ Havířov 2010 5:2

Statistiky hráčů Kladna
Nejproduktivnějším hráčem Kladna je Jiří Burger, za 33 zápasů nasbíral 28 bodů za 8 gólů a 20 asistencí. Nejvíce produktivním obráncem je František Ptáček, který vstřelil 3 góly a na 8 jich nahrál. Nejvíce vylučovaným hráčem je Juraj Repe, který strávil na trestné 45 trestných minut. Oba kladenští brankáři se mohou pyšnit skvělou procentuální úspěšností nad 90%. Lukáš Cikánek odehrál 13 zápasů a má procentuální úspěšnost 93.95% a Miroslav Hanuljak, který chytával za Kadaň má 92.05%.

Statistiky hráčů Kadaně
Jaroslav Kůs je nejvíce produktivním hráčem Trhačů a zároveň je nejlepším nahrávačem. Vsítil 4 góly a rozdal 24 nahrávek, které skončily gólem. Jaroslav Kůs je zároveň nejvíce vylučovaným hráčem, za 30 zápasů nasbíral 51 trestných minut. Jakub Trefný, nejstarší hráč Kadaně je nejproduktivnějším obráncem. Nasbíral 13 bodů za 3 góly a 10 asistencí. Trhači mají na výběr z několika brankářů. Za Kadaň v této sezoně už chytali čtyři brankáři, Tomáš Král, Jan Strmeň, Tadeáš Dvořák a Štěpán Lukeš. Pár zápasů dělali dvojku Michal Danylets a Dominik Pavlát.Jan Strmeň odchytal za Trhače nejvíce zápasů, jeho procentuální úspěšnost je 92.28% a počet vstřelených branek na zápas má 3.14.

HC Most: Rytíři Kladno
Diváci se gólu dočkali až v 18. minutě, kdy otevřel skóre Petr Ton. Mostečtí zareagovali až ve druhé třetině, Miroslava Hanuljaka prostřelil Ivan Řehoř. Na vyrovnávací gól rychle zareagoval Jan Kloz a Rytíři opět vedli. Odskok na dva góly zařídil Jakub Strnad. O pět minut později vedli Rytíři již 4:1, když Petr Ton našel ve středu rozjetého Petra Tenkráta, který poslal puk za Petráskova záda. Ve 35. minutě se pro změnu prosadili domácí. Nahození Kamila Černého skončilo v Hanuljakovo svatyni. Jan Kloz se v utkání trefil podruhé, když vypálil z mezikruží a trefil branku. Poslední gól Kladna vsítil David Tůma, utkání bylo již rozhodnuto ve druhé třetině. Do třetí třetiny nastoupili Mostečtí s Patrikem Spěšným v brance, který neinkasoval. Třetí a zároveň poslední branku utkání vstřelili Severočeši. Ondřej Havlíček prostřelil Miroslava Hanuljaka v 50. minutě. Svěřenci Pavla Patery rozstříleli Most 6:3 a připsali si tři body do tabulky.

Sestava z utkání
Hanuljak – Repe, Drtina, Růžička, Kehar, Ptáček, Ulrych – Tůma, Burger, Kloz – Jánský, Přikryl, Strnad – Ton, Machač, Tenkrát – Zikmund, Havlůj, Cetkovský.

SK Trhači Kadaň: HC AZ Havířov 2010
První branku sice vstřelil Havířov, ale Trhači dokázali rychle vyrovnat zásluhou Jaroslava Kůse. První třetina skončila 1:1. Ve druhé třetině padalo více gólů. V posledních třech minutách prostředního dějství navýšili Trhači díky gólům Nicolase Hlavy a Martina Osmíka na dvoubrankový rozdíl. Tak jak zakončili černožlutí druhou část, tak tu třetí začali stejně. Minutu po vhození buly přidal čtvrtou branku Darek Hejcman. O jedenáct minut později se domácí radovali z pátého gólu a zimním stadionem zněla „Pátá“. Podruhé v utkání se prosadil Martin Osmík. Čtyři minuty před koncem ještě Havířov snížil na 5:2, zbytek zápasu si Trhači ohlídali a připsali si velmi důležitou výhru nad Havířovem.

Sestava z utkání
Strmeň – Cestr, J. Tomeček (A), Trefný (C), Chalupa, Šafář, D. Šimek, R. Havel – Ringler, Hlava, Wágner – M. Zadražil, Vaněk, Hejcman – Chrpa, Kůs (A), Osmík – Šťovíček, Slavíček, Kohout.

Poslední vzájemné utkání
SK Trhači Kadaň: Rytíři Kladno 3:5
29. Hlava (Vaněk), 40. Vaněk, 45. Tejnor (O. Beránek, Kohout) – 2. R. Přikryl (Strnad, Jánský), 14. Repe (Tenkrát, Ton), 28. Ton (Burger, Tenkrát), 44. Strnad (R. Přikryl, Ton), 56. Ton (Tenkrát, Burger).

Sestavy z utkání
Král – Trefný, R. Černý, Chalupa, Tejnor, J. Tomeček, D. Šimek – Chlouba, Kůs, Račuk – Moisio, Hejcman, Chrpa – O. Beránek, L. Vrána, Kohout – Hlava, Osmík, Vaněk.

Hanuljak – J. Drtina, P. Hořava, Kehar, Repe, Ulrych, Ptáček, F. Matula – Tenkrát, Burger, Ton – Strnad, R. Přikryl, Jánský – Redlich, Machač, Cetkovský – Keszi.

Program 34. kola
ČEZ Motor České Budějovice: HC ZUBR Přerov
HC Dukla Jihlava: SK Horácká Slavia Třebíč
HC AZ Havířov 2010: HC Frýdek Místek
HC Stadion Litoměřice: LHK Jestřábi Prostějov
HC Slavia Praha: HC Most
HC Slovan Ústí nad Labem: HC Benátky nad Jizerou

O zápase
Zápas 34. kola WSM ligy se odehraje ve středu, 14.12. Úvodní buly bude vhozeno na zimním stadionu na Kladně v 18 hodin. Pokud se nechystáte přímo na Kladno, tak zápas můžete sledovat na onlajny.com nebo na tvcom.cz

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM