Trhači přátelské utkání s PSK Sakhalin prohráli

Sabina Nováková | 11.02.2019 | |

Trhači přátelské utkání s PSK Sakhalin prohráli

K a d a ň / S a k h a l i n - Jelikož Trhači vynechali další kolo Chance ligy, sehráli přípravné utkání s ruským týmem a účastníkem Asijského hokejové ligy, PSK Sakhalin. Soupeř po první třetině vedl již rozdílem dvou branek. V poslední dvacetiminutovce zasáhli do hry i Trhači, a to když Petr Maršoun proměnil trestné střílení.

 
0.kolo, pondělí 11.2.2019
Sportovní klub Kadaň - PSK Sachalin  1:7  (0:2, 0:1, 1:4)
Branky a nahrávky: 49. Maršoun (TS) – 7. Sinelyov, 17. Stolyarenko, 31. Yushkov, 46. Yushkov 46. Stolyarenko, 47. Loginov, 52. Klimchuk. Vyloučení: 7:5.
Sportovní klub Kadaň: Lukeš – Novák, Šefl, Eliáš, Popela, Foltýn – Wágner, Kůs, Šulek – Maršoun, Rindoš, Zabloudil M. – Homer, Tupý, J. Svoboda – Zabloudil Z.
PSK Sachalin: Korovayev – Fakhrutdinov, Loginov, Zhukov, Samarin, Zotov, Bogomolov, Badegyev – Petrov, Kovalyov, Klimchuk, Gruzdev, Gromov – Yushkov, Sursov, Sinelyov – Zatsepilin, Golyshev, Stolyarenko – Kopiyenko, Lyubishkin, Savchenko – Gichibekov.

Komentář k zápasu

Trhači v úvodní periodě inkasovali hned dva góly. O první z nich se v sedmé minutě postaral Yegor Sinelyov. O deset minut později ho napodobil spoluhráč Nikolai Stolyarenko, jenž navýšil vedení svého týmu na 2:0.

Druhá dvacetiminutovka byla o něco méně plodnější. Jedinou branku na straně soupeře vstřelil v jednatřicáté minutě Maxim Yushkov0:3.

Ve třetí třetině padly dvě branky v téže minutě, tedy v té šestačtyřicáté. První z hole Maxima Yushkova a druhá znovu z hokejky Nikolaie Stolyarenka0:5. Průlom na straně Trhačů učinil Petr Maršoun, který proměnil trestné střílení a snížil náskok ruského kádru na 1:5. Netrvalo to ani minutu a PSK Sakhalin opět vedl o pět branek. Na 1:6 navýšil skóre střelou za záda Štěpána Lukeše Vladimir Loginov. Poslední přesnou střelu večera zaznamenal Mikhail Klimchuk, který stanovil i konečný stav utkání 1:7.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM