Trhači si mohou spravit chuť proti Středočechům

Ladislav Froněk | 17.12.2019 | |

Trhači si mohou spravit chuť proti Středočechům

K a d a ň - B e n á t k y n/ J i z e r o u - Kadaň se po neúspěšném duelu s Jihlavou utká doma s Benátkami nad Jizerou. Po prvním utkání druhé půle Chance ligy se zatím Kadaňský celek nachází na posledním místě se čtrnácti body, soupeř je momentálně pátý se čtyřiatřiceti body. Úvodní buly bude vhozeno v 18 hodin na kadaňském stadioně. Přijďte sledovat zápas a podpořit Trhače!

 
SK TRHAČI KADAŇ vs. HC BENÁTKY N/JIZEROU
8. místo
11 bodů
POZICE5. místo
34 bodů
58:139SKÓRE76:100
V – VP – PP – P
4 – 0 – 2 – 25
BILANCE V – VP – PP – P
6 – 7 – 2 – 15
16,06 % – 82,19 %PŘESILOVKY – OSLABENÍ13,29 % – 78,57 %
509 tr. minutTRESTNÉ MINUTY423 tr. minut

OD POSLEDNÍ VÝHRY TRHAČI DVAKRÁT PADLI

Poslední vítězství, které se Kadani povedlo utrhnout, bylo sehráno právě proti benáteckému celku. Zde kadaňský celek mohl slavit, protože zvítězil 5:4 díky povedené druhé třetině. Poslední dvě kola pro něj ale nedopadla tak dobře, ačkoliv se jednalo o těsný výsledek. Prvně Kadaňští sehráli poslední zápas první částí Chance ligy se Slavií, se kterou nakonec padli 3:4, a to po dvou důležitých inkasovaných brankách ve druhé dvacetiminutovce, na které nedokázali najít odpověď. O klání později se střetli s jihlavskou Duklou, se kterou bylo utkání vyrovnané až do závěrečné části. Souboj nakonec skončil 2:3 ve prospěch Jihlavy i přesto, že černožlutí na půdě domácího celku jako první vedli.

    Poslední sestava SK Trhači Kadaň:

    Neužil – Trefný, Novák, L. Chalupa, Zeman, Foltýn, Eliáš, Procházka – Wágner, Kůs, Chlouba – Zabloudil, Žolobov, Čech – Homer, Rindoš, Wojnar.

BENÁTEČTÍ JSOU NA TOM S BODY V POSLEDNÍCH TŘECH UTKÁNÍCH STEJNĚ

Ani Středočechům se v posledních třech střetnutích nedařilo tak, jak by chtěli. Jediný vítězný zápas byl sehrán v osmadvacátém kole s Horáckou Slavií Třebíč. Nakonec uspěli, ale až v prodloužení v poměru 3:2. Poslední dva souboje ale už pozitivně nedopadly. Kolo poté se družina ze středu Čech utkala s Kadaní, kde došlo k již zmiňovanému vítězství Trhačů. Ve třicátém kole se poté celek pod vedením Valdemara Jiruše střetl se Slovanem Ústí nad Labem. Po dvou dvacetiminutovkách Benátky nad Jizerou vedly nejtěsnějším rozdílem, Slovan se ale ve třetí části rozstřílel a vsítil hned tři góly - 1:3. V úterý Benátky nad Jizerou měly sehrát klání s Třebíčí, to však bylo odloženo na 20. ledna.

    Poslední sestava HC Benátky nad Jizerou:

    Žajdlík – Havlín, Bukač, Buchtela, Kunst, Niko, Hampl – Duda, Chrtek, Průžek – Jiruš, Dlouhý, Špaček – Wiencek, Šafařovský, Šeliga – Žemba.

POSLEDNÍ SETKÁNÍ SE STŘEDOČECHY TRHAČI TĚSNĚ VYHRÁLI

Poslední vzájemné utkání bylo součástí devětadvacátého kola Chance ligy na půdě Kadaně. Po prvním dějství byl duel vyrovnaný 1:1, poté se ale svěřenci Tomáše Hamary, Petra Klímy a Petra Rosola začali prosazovat. Ve druhé periodě zasadili celkem čtyři přesně mířené střely za záda soupeře. Trefoval se dvakrát Žolobov, Michnáč a Matěj Zabloudil. Ačkoliv se Benátečtí snažili nátlaku vzdorovat a ještě třikrát skórovali, ani to nebylo dostačujícím úsilím. Kadaňští tak střetnutí nakonec ovládli v poměru 5:4.

KADAŇ vs. BENÁTKY N/JIZEROU
Jakub Neužil - 90,36 %
Oliver Štěpánek - 87,84 %
BRANKÁŘIMatěj Žajdlík - 91,20 %
Marek Schwarz - 89,15 %
Roman Chlouba
20 (9+11)
PRODUKTIVITA Radek Duda
26 (10+16)
František Wágner
9 gólů
GÓLYRadek Duda
10 gólů
Jakub Trefný
16 asistencí
ASISTENCERadek Duda
16 asistencí
Jaroslav Kůs
216/436 – 49,54 %
VHAZOVÁNÍ Ondřej Chrtek
233/451 - 51,66 %
Štěpán Čech
31 zbl. střel
ZBLOKOVANÉ STŘELYJakub Rychlovský
19 zbl. střel
Michael Foltýn
107 tr. minut
TRESTNÉ MINUTYRadek Duda
77 tr. minut
Jakub Trefný
22:33 min/z
ČAS NA LEDĚRadek Duda
19:24 min/z

Foto: Dalibor Kachlík

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM