V pondělí přijedou Benátky nad Jizerou

Stanislav Jiskra | 26.01.2020 | |

V pondělí přijedou Benátky nad Jizerou

K a d a ň / B e n á t k y n/J i z e r o u - Trhači po dvou vyhraných utkáních přivítají na svém ledě dalšího soupeře. Tentokrát Benátky nad Jizerou. Utkání se ponese v duchu charity. Pokud nebude přítomni osobně na utkání, můžete ho sledovat na webu www.hokejka.cz, nebo na www.onlajny.cz. Úvodní buly bude vhozeno v 18:00.

 
SK TRHAČI KADAŇ vs. HC BENÁTKY NAD JIZEROU
15. místo
33 bodů
POZICE13. místo
52 bodů
V – VP – PP – P
8 – 3 – 3 – 30
BILANCE V – VP – PP – P
10 – 10 – 2 – 21
97:180SKÓRE115:147
14,65 % – 83,90 %PŘESILOVKY – OSLABENÍ14,56 % – 78,17 %
665 tr. minutTRESTNÉ MINUTY602 tr. minut

SPECIÁLNÍ CHARITATIVNÍ UTKÁNÍ - LEGENDA POMÁHÁ

Trhači se zapojují do projektu „Legenda legendám“. V rámci této příležitosti se první třetina odehraje ve speciálních dresech s podobiznou Petra Klímy. Podepsané dresy všech klubů zapojených do tohoto projektu se budou následně dražit v aukci. Výtěžek poputuje na konto Nadačního fondu Ivana Hlinky, který by letos oslavil již sedmdesáté narozeniny.

TRHAČI SI Z JIHLAVY PŘIVEZLI PLNÝ BODOVÝ ZISK

Trhači se po dvoubodové výhře nad Třebíčí vydali na Vysočinu, kam přijeli v hodně okleštěné sestavě. Konkrétně nastoupili s jedním gólmanem a se šesti juniory. V první třetině branka k vidění nebyla. V druhé periodě se již v páté minutě prosadil Tomáš Koblížek, který nadvakrát překonal jihlavského Brože. O devět minut později se po pohledné akci poprvé v seniorské soutěži prosadil Patrik Prymula. Nutno vyzdvihnout i výkon Jakuba Neužila, který svými zákroky přiváděl hráče a fanoušky Dukly k šílenství. Celkem zlikvidoval devětatřicet střel a připsal si druhé čisté konto v dresu Trhačů.

    Poslední sestava SK Trhači Kadaň:

    Neužil – Trefný, Eliáš, Foltýn, Procházka, Poizl, Delmarche, D. Zeman – Wágner, Kůs, J. Müller – Homer, Rindoš, Koblížek – Čech, Prymula, Wojnar – Dubský.

BENÁTECKÝM SE V POSLEDNÍ DOBĚ NEDAŘÍ

Benátky nad Jizerou si za posledních pět zápasu připsaly do tabulky jen dva body. V posledním střetnutí Středočeši podlehli Třebíči. Utkání bylo plné emocí a faulů. Rozhodčí udělili čtyři tresty do konce zápasu a celkově rozdali 112 trestných minut. Za benátecký tým se gólově prosadil David Aubrecht a dvě přesně trefy si připsal Adam Dlouhý.

    Poslední sestava HC Benátky nad Jizerou:

    Žajdlík – Kolmann, Kovář, Žůrek, Buchtela, Bukač, Aubrecht, Hampl – D. Špaček, A. Dlouhý, Jiruš – Drábek, Chrtek, R. Duda – Wiencek, Měchura, Šafařivský – Šeliga, Strnad, Žemba.

NA VZÁJEMNÉ UTKÁNÍ VEDOU BENÁTKY NAD JIZEROU

První vzájemné utkání v této sezóně bylo na programu ve čtrnáctém kole. Trhači vedli 0:2, ale středočeské družině se v šedesáté minutě podařilo poslat zápas do prodloužení. To skončilo již po čtyřiatřiceti vteřinách, když síť za Neužilem rozvlnil Radek Duda. Odvetné utkání přišlo spolu s devětadvacátým kolem Chance ligy. Zápas dopadl lépe pro Trhače, kteří díky čtyřem přesným střelám ve druhé periodě vyhráli 5:4 na domácí půdě. Třetí střetnutí přišlo na řadu pět dní před Vánoci. Benátky nad Jizerou ve třetí dvacetiminutovce nastříleli tři góly a odvezly si tři body z venkovního hřiště. Zatím poslední střetnutí svěřenci Valdemara Jiruše ovládli již od první minuty a zaslouženě vyhráli před domácím publikem 5:2.

KADAŇ vs. BENÁTKY N/J
Jakub Neužil - 91,33 %
Oliver Štěpánek - 88,46 %
BRANKÁŘIMatěj Žajdlík - 89,65 %
Jakub Hrstka - 85,19 %
Roman Chlouba
34 bodů (13+21)
PRODUKTIVITA Radek Duda
38 bodů (15+23)
Roman Chlouba
13 gólů
GÓLYRadek Duda
15 gólů
Jakub Trefný
26 asistencí
ASISTENCERadek Duda
23 asistencí
Jaroslav Kůs
645/327 – 50,70 %
VHAZOVÁNÍ Ondřej Chrtek
668/342 - 51,20 %
Štěpán Čech
36 zbl. střel
ZBLOKOVANÉ STŘELYJán Niko
33 zbl. střel
Michael Foltýn
121 tr. minut
TRESTNÉ MINUTYRadek Duda
107 tr. minut
Jakub Trefný
23:39 min/z
ČAS NA LEDĚRadek Duda
19:12 min/z

Foto: Dalibor Kachlík

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM