Příprava startuje, na úvod míříme do Sokolova

Jiří Novotný (KAD) | 30.07.2021 | |

Příprava startuje, na úvod míříme do Sokolova

K a d a ň - Úmorná letní fáze se pomalu blíží do svého finiše a oči hráčů i fanoušku se upínají na přípravné duely, jichž mají Kadaňští domluveno celkem pět. Prověří je soupeř z Chance ligy i celky hrající o patro níže. Poprvé do akce vyjedou černožlutí již v úterý 3. srpna.

 

Již na začátku měsíce vyrazí Kadaňští na těžkou prověrku do Sokolova. Tamní Baník odehrál první mač již 29. července, kdy přehrál Most jasně 4:0. O úvodní branku se postaral Adam Křemen, na kterého navázal David Novotný. Stále teprve 20letý odchovanec Karlových Varů se s jednou trefou nespokojil a Lvy z hornického města pod Hněvínem srazil hattrickem. Úvodní buly padne na sokolovském kluzišti v úterý 3. srpna v 18:00.

Po jednodenním oddychu čeká Trhače o poznání delší cesta do Klatov. V bráně Šumavy sídlí tradiční účastník třetí nejvyšší soutěže, jehož historie sahá až roku 1928. Klatovští měli výborně rozjetou loňskou sezónu, v níž se po šesti duelech usadili na vedoucí příčce své divize. Poté však byla soutěž kvůli pandemii koronaviru zastavena. Zápas startuje ve čtvrtek 5. srpna v 18:00. Klatovští se následně vydají do Kadaně k odvetě, jež je plánována na úterý 10. srpna v netradičním čase od 18:30.

Hned o den později zajíždějí Trhači opět na západ Čech, tentokráte do Chebu. Černožlutí se se Stadionem utkali již v rámci loňské přípravy, tehdejšího druholigového nováčka porazili 5:2. Duel bude odehrán na chebském zimním stadionu ve středu 11.8. od 18:00. Nově přibylo i střetnutí s druholigovým mosteckým kádrem, a to konkrétně ve středu 18. srpna. Start je naplánován na 18. hodinu. I s Chebem ale bude sehrána odveta, k níž dojde již na kadaňské ledové ploše v úterý 31.8. (18:00).

Generálku před ligovou sezonu sehrají černožlutí v Ústí nad Labem. Zápas na ledě tradičního rivala vypukne 2.9. v 17:00.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM