Derby s Ústím nad Labem nás čeká již v pondělí

Sabina Nováková | 10.10.2021 | |

Derby s Ústím nad Labem nás čeká již v pondělí

K a d a ň / Ú s t í n/L a b e m - Kulaté desáté kolo Chance ligy bude ve znamení severočeského derby, a to s ústeckým Slovanem. Zatímco Trhači nemají na kontě jediný bod, Ústeckým se podařilo z celkových osmi utkání tři obrátit ve svůj prospěch. Navíc mají oproti černožlutým odehrané o jedno utkání méně.

 

TRHAČI NE A NE ZÍSKAT BODY

Po devíti odehraných kolech soutěže se Trhači nemůžou pochlubit jediným vítězstvím. Nejvyšší poměrem zatím padli doma proti Slavii 1:6. Naopak nejtěsnější výsledek doposud sehráli opět před domácím publikem proti nedalekému Sokolovu - 3:4. Šanci tuto nelichotivou bilanci budou mít Trhači napravit právě proti Ústí nad Labem.

OBA KÁDRY MAJÍ ZA SEBOU NEÚSPĚŠNOU SÉRII

Družina Vladimíra Růžičky se v předchozím kole vydala na zimní stadion do Prostějova. Dálka kadaňské hráče ale musela mrzet, protože si z ledu soupeře opět neodvezla jediný bod do tabulky. Po první části Jestřábi vedli pouze o jednu branku, to se pak změnilo v prostřední třetině, kdy náskok byl již čtyřgólový. Na 6:0 pak navýšili Jestřábi v poslední části. Závěrečné minuty pak dali možnost Trhačům se dvakrát prosadit, a to z hole Lukáše Koblížka a Davida Bernata.

    Poslední sestava SK Trhači Kadaň:

    R. Běhula – M. Jáchym, Steinocher, Kabelka, Štochl, Zorko, Kuboš, Červenka – Kordule, Bernat, Routa – Z. Zabloudil, Mežnar, M. Zabloudil – Homer, Čech, Konášek – L. Koblížek, Hradecký, Bogdasarjan.

Slovan se v předchozím kole přivítal Šumperk. Draci si v úvodní i prostřední třetině vytvořili náskok dvou branek. Domácí kádr ještě využil posledních okamžiků, když v šedesáté minutě snížil na 1:2.

    Poslední sestava HC Slovan Ústí nad Labem:

    Hamalčík – Drtina, Havránek, Přindiš, Weinhold, Trefný, Brož, Záruba – Kulhánek, Trávníček, Vrdlovec – D. Tůma, M. Tůma, Milfait – Bílek, O. Bláha, Š. Bláha – Ouřada, Grim, Čermák.

ÚSTÍ NAD LABEM V MINULÉ SEZONĚ BRALO DVĚ VÝHRY NAD KADANÍ

První duel se odehrál na půdě Slovanu, kde domácí celek vedl po první dvacetiminutovce již o tři branky. Domácí fanoušci zažili gólovou radost i v prostřední části, to stejné ale platilo o protivníkovi. Třetí třetina přinesla definitivní verdikt, kdy Ústečtí vsítili za záda kadaňského gólmana hned další čtyři branky. Ačkoliv Trhači vstřelili polovinu z tohoto čísla, na dotažení skóre to již nestačilo. Druhé střetnutí, již na kadaňské půdě, skončilo taktéž vysokou porážkou Kadaně, ovšem tentokrát menším rozdílem. Poté, co Slovan po prvním dějství vedl teprve o jednu přesnou střelu, na své konto přidal další dvě branky. Odpověď na to nalezl Tomáš Koblížek. To ale bylo ze strany domácího celku pro zbylých čtyřiatřicet minut vše. Další dva góly na své konto pak přidali ještě Michal Trávníček a Štěpán Matějček.

Foto: Kryštof Hanzl

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM