Do Kadaně zavítají Kozlové z Kolína

Sabina Nováková | 23.10.2021 | |

Do Kadaně zavítají Kozlové z Kolína

K a d a ň / K o l í n – Do 14. kola chtějí Kadaňští vstoupit úspěšně, byla by to pro ně totiž první výhra vůbec. Za sebou mají sérii třinácti porážek, naposledy proti Benátkám nad Jizerou. Ani Kolín na tom není úplně nejlépe, aktuální číslo kola Chance ligy odpovídá i jejich příčce v tabulce. Zářijové duely jim sice moc nevyšly, nyní ale najíždějí na úspěšnější výkony.

 

OČISTEC PRO KADAŇ NEKONČÍ

Mrazivá šňůra porážek se Trhačů drží. Zlom nenastal doposud v rámci žádného z odehraných kol soutěže. Vůbec nejvyšší porážku si Kadaň připsala před domácím publikem proti Frýdku-Místku – 1:8. Naopak výsledkem byla nejblíže třem bodům v osmém kole proti Sokolovu nebo v desátém proti ústeckému Slovanu. Poslední odehraný duel A-tým nezvládl v Benátkách nad Jizerou poměrem 1:4.

KOLÍNŠTÍ SE ZAČÍNAJÍ ZVEDAT

Za měsíc září si Kozli poradili pouze s jedním sokem, a to s pražskou Slavií – 4:3. Zbytek skončil pro Kolínské maximálně ziskem jednoho bodu za porážku v prodloužení nebo samostatných nájezdech. V říjnu již Středočeši odehráli šestici klání, přičemž čtyři z nich dopadla dobře. Nejprve si poradili se Slovanem 5:1, poté zdolali Havířov na jeho vlastním ledě v prodloužení 3:2. Do samostatných nájezdů došel souboj mezi Kolínem a Frýdkem-Místkem, tři body za výhru bral právě hostující kádr – 2:3. Ani Šumperští nenašli pravý recept na kolínský kádr, když padli 2:5.

DO 14. KOLA JDOU V LEPŠÍM ROZPOLOŽENÍ SOUPEŘI

Kadaň si chuť nenapravila ani na ledě Benátek nad Jizerou. Ty kolotoč rozjely již v první dvacetiminutovce, po které vedly 3:0. Čtvrtou a poslední branku do statistik si připsal Čederle. Za necelých šest minut se poprvé prosadili Trhači, z hole Bernata tak padla jediná branka v jejich prospěch.

    Poslední sestava SK Trhači Kadaň:

    Horák – Steinocher, Jáchym, Štochl, Zorko, Havlín, Kabelka, Ferbas – Routa, Berčík, Valujskij – Kordule, S. Heffernan, Bernat – Zabloudil, Čech, Mežnar – Bogdasarjan, Hradecký, Švec.

Ve třináctém kole si Kozlové poradili s Draky ze Šumperka. První perioda byla pro diváky bezgólová, náprava však přišla hned ve dvaadvacáté minutě. Petržilka se prosadil a poslal domácí do vedení. To byl ale impuls i pro soupeře, který srovnal na 1:1, záhy vedl 2:1. S tím se ale nesmířili Kolínští a během pěti minut byl stav zápasu 4:2. Poslední úpravu pak provedl v devětapadesáté minutě Štohanzl – 5:2.

    Poslední sestava SC Kolín:

    Sajdl – Piegl, Čáp, Šalda, Kukla, Kachyňa, Čížek, Váchal – Krejčík, Sklenář, Veselý – Jankovský, Šafránek, Král – Dvořák, Štohanzl, Svoboda – Zumr, Matějček, Petržilka.

STŘETNUTÍ V LOŇSKÉ SEZÓNĚ

První setkání obou klubů dopadlo lépe pro Kadaň, ta si s Kolínem poradila těsně 3:2. Druhý pokus už ale patřil právě soupeři, který vybojoval výsledek 5:3.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM