Návrat ztracených synů

Jindřich Poledna | 02.01.2006 | |

Návrat ztracených synů

Kadaňští fanoušci mohou jásat. Na měsíc se do černožluté sestavy vrátí Tomáš Polanský se Stanislavem Stavenským. Oba tu setrvají do posledního ledna, kdy je konec přestupového termínu. Trenér a manažer Alois Chlustina je s touto výpomocí chomutovského celku spokojený, Kadani se v koncovce nedaří, Polanský se v Chomutově střelecky hledal a Stavenský má možnost rozehrát se po nástupu na led z marodky.

 
Současně s duem Polanský - Stavenský měl za Kadaň na měsíc trápit brankáře soupeřů Jaroslav Veverka. "Veverka v Kadani bohužel nebude, včera si totiž utrhl kolenní vaz a sezóna pro něj s největší pravděpodobností skončila," smutnil kadaňský lodivod Chlustina. "Je to velká škoda, Veverka je velice nadějný hráč, u nás by dostal prostor a mohl ukázat co v něm opravdu je," dodal ještě trenér. Kadaňské fanoušky však může potěšit angažování Libora Řepíka. "Libor se ukázal jako schopný útočník, zůstane tu do konce sezóny," dodal Chlustina.

Obě nové posily nastoupí až v sobotu proti Olomouci. Derby Chomutov - Kadaň vynechají. Do svého mateřského klubu se vrací i Jaroslav Buchal. Zápas v Chomutově začíná ve středu 4.ledna v 17:30.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM